DURATĂ TRATAMENT TEN SENSIBIL – APROXIMATIV 60 DE MINUTE

Strălucirea tenului este adevăratul secret al sănătății, frumuseții și aspectului tineresc al pielii! Acest tratament este o adevărată experiență de înfrumusețare și o creație cosmetică de mare eficacitate.

Expunerea zilnică la razele UV, stresul, dezechilibrele hormonale, expunerea incorectă la soare, smogul (și generarea consecventă de radicali liberi care oxidează pielea), reduc elasticitatea și omogenitatea pielii pe toată durata vremii.

CUM ACȚIONEAZĂ?

Fața apare imediat relaxată și luminoasă, tenul mai omogen și de culoare uniformă. Acest tratament face parte dintr-un concept general anti-aging care vizează semnele vizibile de îmbătrânire ale pielii, tenul gri sau gălbui, petele pigmentare sau discromia.

OBIECTIVE:

Pielea perfectă este visul oricărei femei (și al fiecărui bărbat)! Tratamentul White Moon netezește, curăță și luminează tenul și urmărește să țină la distanță semnele de îmbătrânire ale pielii cât mai mult timp posibil.

Vagheggi White Moon
tratament iluminare ten

PENTRU CINE ESTE RECOMANDAT TRATAMENTUL PENTRU TEN UNIFORM

Pentru toate tipurile de piele, de toate vârstele, care nu sunt foarte omogene, lipsite de luminozitate, cu îngroșarea stratului excitat. White Moon este ideală și atunci când pielea își pierde transparența și prospețimea, arată cenușiu sau are nevoie de o curățare profundă. Perfectă atunci când apar pete sau decolorări. Este o linie care poate fi utilizată pe tot parcursul anului și are, de asemenea, un efect anti-aging.

Rezultate:

Curăță, netezește, omogenizează și luminează pielea.

Cum acționează Electropoția?

Electroporația este o tehnică inovatoare non-invazivă ce livrează profund în derm substanțele active ale soluțiilor. Aceasta acționează prin intermediul unor impulsuri electrice modulate și vibrați.

electroporatie transdermalaAplicarea impulsurilor de electropoație schimbă temporar starea membranei celulare și crează mici canale intercelulare ( electropores ) ce permit trecerea moleculelor. Acesta poate stabilii adâncimea de penetrabilitate și gradul de substanțe introduse.

O dată format canalul, acesta rămâne deschis atât timp cât aplicatorul rămâne în contact cu țesutul. Mărimea unui canal apos este destul de mare (1-2 microni) și permite trecerea moleculelor cu privire la polizaharide medii cu greutate moleculară (acid hialuronic ) și peptide ( colagen ), glicozide, vitamine, provitamine, etc...

Livrarea transdermică a substanțelor active conferă o serie de avantaje multiple în comparație cu alte metode similare sau în cazul aplicării manuale a substanțelor:

 1. Electroporația livrează o cantitate mare de nutrienți pe zonele tratate (de până la 100 de ori mai mult decât aplicarea manuală);
 2. Electroporația permite pielii să profite mai rapid și mai eficient de beneficiile substanțelor aplicate – rezolvarea problemelor din interior către exterior;
 3. Electroporația încurajează tonifierea pielii și a mușchilor de expresie;
 4. Stimulează circulația sanguină pe suprafața țesutului tratat (și prin urmare nutriția și oxigenarea celulară)

Procedura de electroporație nu este un tratament invaziv!

Produse profesionale white moon vagheggi

Mască Aromată Fizzy White Moon Vagheggi

Mască Aromată Fizzy White Moon Vagheggi


O mască chimică / mecanică care creează o efervescență specială și inovatoare, pentru un efect de netezire cu aspect radiant. Gelul special, atunci când este amestecat cu soluția activatoare, înmoaie reziduurile și redă uniformitatea pielii.

Mască Brightening Minerale White Moon Vagheggi


Această formulă specială calmează imediat și echilibrează pielea. Purifică în profunzime și uniformizează culoarea pentru un efect de satinat mat. Are un efect dublu: iluminează și calmează fața și este optim pentru masaj.

Spumă de Curățat White Moon Vagheggi

Spumă de Curățat White Moon Vagheggi


Este o spumă care purifică pielea, îndepărtând impuritățile cauzate de smog lăsând pielea tonifiată și uniformă. Un singur produs care funcționează atât ca produs de curățare și ca toner.

Produse pentru îngrijire acasă white moon vagheggi

Toate produsele cosmetice pentru îngrijire acasă de mai jos pot fi achiziționate din centrele noastre estetice pentru a prelungi efectul și rezultatul tratamentului.

Concentrat Brightening White Moon Vagheggi


Un concentrat de înaltă tehnologie, cu o acțiune excelentă anti-aging, care garantează un tratament restaurator, uniform și clar. Un complex anti-poluare cu efect de umplere și pigmenți strălucitori care fac pielea uniformă și radiantă.

Demachiant Tonic White Moon Vagheggi

Demachiant Tonic White Moon Vagheggi


Gelul multifuncțional, care acționează ca un demachiant și tonic, purificând pielea și îndepărtând impuritățile smogului, conferă un aspect tonifiat și omogen.

Emulsie Brightening de Protecție White Moon Vagheggi

Emulsie Brightening de Protecție White Moon Vagheggi


O formulă ușor texturată, care protejează împotriva tuturor agenților de mediu extern. Ideal pentru orice tip de ten și pentru refacerea pielii deteriorate de soare sau îmbătrânite. Lăsă pielea cu un aspect radiant, uniform și mătăsos la atingere.

Fiole Brightening White Moon Vagheggi


Un produs remarcabil care luminează fața, restabilește strălucirea pielii pentru un luciu uniform și reduce petele întunecate. De folosit seara.

Mousse_de_Curățare_Iluminantă_White_Moon_Vagheggi

Mousse de Curățare Iluminantă White Moon Vagheggi


Acest mousse oferă feței o curățare completă, combinată cu prospețime extremă, eliminând impuritățile și reziduurile de machiaj. În același timp, asigură pielii un nivel ridicat de hidratare.

Picături Concentrate White Moon Vagheggi


Aceste picături concentrate uniformizează și hidratează pielea datorită bazei sale de ingrediente active. O loțiune exfoliantă, specifică pentru regenerarea și omogenizarea pielii, cu efect de iluminare.

Preț tratament iluminare ten

Preț ședință:

 • Față – 315 LEI
  (aproximativ 60 min)
 • Față + Gât + Decolteu – 475 LEI
  (aproximativ 90 min)

Preț pachet 4 ședințe:

 • Față – 1070 LEI
 • Față + Gât + Decolteu – 1615 LEI

* (La achiziționarea unui pachet beneficiați GRATUIT de analiză facială)

Programări Online

  Acestă procedură este disponibilă doar în locația din Calea Vitan 104, sector 3 (vis-a-vis de București Mall).


  BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]