DURATĂ PROCEDURĂ MEZOTERAPIE – APROXIMATIV 60 DE MINUTE

Ce este mezoterapia Facială Virtuală?

Mezoterapia facială este o procedură inovatoare non-invazivă ce are la bază livrarea profundă intra-dermică a unor substanțe active concentrate. Acestea au rolul de a stimula regenerarea celulară și sinteza fibrelor de colagen, precum și de a genera o bio-revitalizare a țesutului. Mezoterapia virtuală este o alternativa modernă a mezoterapiei clasice, o terapie FĂRĂ ACE și fără anestezie, care nu necesită perioadă de recuperare.

De obicei, mai puțin de 5% din ingredientele și substanțele active ale unei creme ajung efectiv în profunzimea țesutului atunci când aceasta este aplicată pe piele. În timpul procedurii de mezoterapie virtuală, printr-o singură aplicare, 95% din ingredientele active pătrund în straturile profunde ale pielii.

Cum acționează mezoterapia Virtuală?

Mezoterapia virtuală facială acționează prin intermediul unor impulsuri electrice modulate, ca niște mici vibrați. Aplicarea impulsurilor de electropoație schimbă temporar starea membranei celulare și crează mici canale inter-celulare ce permit trecerea moleculelor de acid hialuronic și a altor substanțe active cheie pentru refacerea tonusului pielii într-un mod natural, estomparea ridurilor și ameliorarea semnelor de îmbătrânire.

O dată format canalul, acesta rămâne deschis atât timp cât aplicatorul rămâne în contact cu țesutul. Mărimea unui canal apos este destul de mare (1-2 microni) și permite trecerea moleculelor cu privire la polizaharide medii cu greutate moleculară (acid hialuronic) și peptide (colagen), glicozide, vitamine sau provitamine.
Mezoterapie faciala virtuala pret

Ce avantaje are mezoterapia?

Mezoterapia, livrarea trans-dermică a substanțelor active conferă o serie de avantaje multiple în comparație cu alte metode similare sau în cazul aplicării manuale a substanțelor:

  1. Mezoterapia virtuală livrează o cantitate mare de nutrienți pe zonele tratate (de până la 100 de ori mai mult decât aplicarea manuală);
  2. Permite pielii să profite mai rapid și mai eficient de beneficiile substanțelor aplicate – rezolvarea problemelor din interior către exterior;
  3. Mezoterapia încurajează tonifierea pielii și a mușchilor de expresie;
  4. Stimulează circulația sanguină pe suprafața țesutului tratat (și prin urmare nutriția și oxigenarea celulară)

Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament, pielea este vizibil mai fermă, mai elastică și mai luminoasă, având un aspect întinerit, efectul menținându-se pentru o perioadă mai lungă.

  • Hidratare profundă și luminozitate
  • Rejuvenare, aspect întinerit
  • Crește fermitatea și tonusul pielii
  • Diminuează inflamațiile (pentru tenul acneic)

Mezoterapia Facială în funcție de ten

La Smart Epil, pentru: acid hialuronic, vitamine, minerale sau alte ingrediente active, am apelat la produsele profesionale de la Vagheggi Phytocosmetici. În funcție de tipul tău de ten sau de problemele cu care te confrunți poți alege una din gamele destinate să-ți îmbunătățească aspectul pielii garantat!

Gama Balance

VAGHEGGI

Pentru cei care au nevoie să rezolve problemele acneei, a pielii grase sau a excesului de sebum, o afecțiune care creează disconfort și nesiguranță, mezoterapia facială poate fi alegerea potrivită. Linia BALANCE este capabilă să satisfacă aceste nevoi oferind o soluție tangibilă cu rezultate vizibile și de durată.

Atât pentru tenul tânăr, cât și cel matur; 

Hipersecreția sebacee poate fi stimulată de diferiți factori, fie externi (poluare, climă, stres …), fie interni (dezechilibre hormonale sau alterări genetice)

85% dintre adolescenți au pielea grasă cu imperfectiuni, produsul activității hormonale care stimulează secreția de sebum;

Această afecțiune apare la un număr tot mai mare de adulți din motive care nu au fost încă demonstrate: ipoteza este că stresul vieții moderne și poluarea modifică echilibrul hormonal și, în consecință, secreția de sebum.

Procesul de formare a comedoanelor la tineri și adulți este identic, dar localizarea la tineri este în principal în zona mijlocie, în timp ce la adulți tinde să fie concentrată în zona inferioară a feței.

Gama fitocosmetică BALANCE Vagheggi conține o moleculă inovatoare obținută prin presarea la rece a miezului de avocado care reglează enzima responsabilă de producerea excesului de sebum, purificând pielea și reducând aspectul gras al pielii, pentru un efect satinat și compact.

Scopul principal este de a rafina și omogeniza granulația pielii și de a asigura un aspect mat pe tot parcursul zilei, oferind în același timp o fixare prelungită a machiajului.

Piele purificată, calmată, care își menține efectul mat pe tot parcursul zilei. Gata cu machiajul în exces și gata cu jena!

Gama Intense

VAGHEGGI

Un tratament anti-aging unic, bazat pe ingrediente neuro-cosmetice ultra pure, super-concentrate și performante, fiecare cu funcție specifică, de la exfoliere la un masaj profund până la aplicarea unui concentrat de șoc. Tratamentul se finalizează cu două măști, aplicate simultan pe diferite zone ale feței.

Pentru toate tipurile de piele matură. Oferă o soluție specifică anti-rid pentru conturul feței și al ochilor. De asemenea, protejează și combate îmbătrânirea pielii cauzată de factori de mediu și de obiceiurile moderne de viață. Un tratament care se poate face pe tot parcursul anului pentru a purifica pielea în timpul somnului și a-i oferi un aspect proaspăt și relaxat în timpul zilei.

Intervine vizibil și rapid pentru a face pielea mai omogenă, mai fină, mai tânără și pentru a oferi o rezistență mai bună la toate formele de poluare; viața atmosferică, urbană și digitală, pe lângă îmbătrânirea fiziologică naturală.

Promovează restabilirea ritmurilor naturale ale pielii pentru o frumusețe imediată, de durată și nesfârșită. Previne și întârzie apariția primelor semne de îmbătrânire ale pielii. Oferă pielii feței, gâtului și decolteului un aspect proaspăt și relaxat pe tot parcursul zilei.

Redă confortul pielii prin relaxarea trăsăturilor feței și conferă strălucire pielii stresate de agitația vieții de zi cu zi.

mezoterapie faciala virtuala cu gama lime vagheggi

Gama Lime

VAGHEGGI

VITAMINA C STABILIZANTĂ – ENERGIE PURĂ.
Mezoterapia virtuală cu gama Lime se remarcă prin masajul profund al țesutului conjunctiv, cu acțiune energizantă și funcție anti-oxidantă specifică, în timp ce aromele parfumate de citrice de origine naturală îl fac un adevărat moment de relaxare.

Pentru pielea de orice vârstă, obosită, ternă și deteriorată din cauza atacului radicalilor liberi externi și interni. Indicat atât pentru bărbați, cât și pentru femei!

Lime-ul este adevăratul răspuns profesional la atacul radicalilor liberi, o linie antioxidantă de ultimă generație care conferă feței o luminozitate extraordinară. Indicat pentru pielea mată și îmbătrânită de orice vârstă, datorită unor agenți precum: stresul, poluarea, razele ultraviolete sau o dietă slabă

Substanțele active prețioase conținute de masca specială de alginat revigorează tenul, hidratează și revitalizează structurile celulare cu efect imediat de strângere și regenerare. Pielea pare mai strălucitoare, mai relaxată și mai strălucitoare.

Protejează pielea împotriva radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea prematură

Luminează pielea feței, pe lângă protejarea și hrănirea ei cu o puternică acțiune antioxidantă și anti-aging. Combate radicalii liberi și smogul zilnic și este aliatul perfect în toate tratamentele înainte și după expunerea la soare.

Protejează pielea împotriva stresului zilnic, lăsând-o mai elastică și mai radiantă.

Gama Emozioni Plus

VAGHEGGI

PIELE SENSIBILĂ ȘI INTOLERANTĂ
Acest tratament este răspunsul la cerințele specifice ale pielii deosebit de sensibile, reactive și intolerante, o linie vegetală și în același timp extrem de eficientă care are o textură moale și catifelată pentru a „mângâia” pielea și a-i aduce un confort extrem.

Pentru tipurile de piele sensibilă și intolerantă, pentru femei sau bărbați, și pentru pielea reactivă la agresiunile externe și interne. Sensibilitatea poate afecta toate tipurile de piele, indiferent dacă este normală sau grasă, deoarece este organul cel mai expus la diverși stimuli.

Curăță și exfoliază ușor, protejează capilarele și oferă protecție împotriva razelor UV, previne roșeața, iritarea și hipersensibilitatea, redă starea de bine a pielii prin reducerea senzațiilor neplăcute.

Răspunde nevoii unui procent din ce în ce mai mare de oameni a căror piele este normală, dar care răspund într-o manieră hiper-reactivă la condițiile atmosferice în schimbare; smog, aer condiționat, schimbări bruște de temperatură, fum de țigară și stil de viață agitat; stres, alimentația deficitară, utilizarea produselor cosmetice inadecvate etc.

Piele protejată, hidratată, cu culoare radiantă.

mezoterapie faciala virtuala cu gama white moon vagheggi

Gama White Moon

VAGHEGGI

Strălucirea tenului este adevăratul secret al sănătății, frumuseții și aspectului tineresc al pielii. Acest tratament este o adevărată experiență de înfrumusețare și o creație cosmetică de mare eficacitate. Expunerea zilnică la razele UV, stresul, dezechilibrele hormonale, expunerea incorectă la soare, smogul, reduc elasticitatea și omogenitatea pielii pe toată durata vremii.

Pentru toate tipurile de piele, de toate vârstele, care nu sunt foarte omogene, lipsite de luminozitate, cu îngroșarea stratului excitat. White Moon este ideală și atunci când pielea își pierde transparența și prospețimea, arată cenușiu sau are nevoie de o curățare profundă. Perfectă atunci când apar pete sau decolorări. Este o linie care poate fi utilizată pe tot parcursul anului și are, de asemenea, un efect anti-aging.

Fața apare imediat relaxată și luminoasă, tenul mai omogen și de culoare uniformă. Acest tratament face parte dintr-un concept general anti-aging care vizează semnele vizibile de îmbătrânire ale pielii, tenul gri sau gălbui, petele pigmentare sau discromia.

Pielea perfectă este visul oricărei femei (și al fiecărui bărbat)! Tratamentul White Moon netezește, curăță și luminează tenul și urmărește să țină la distanță semnele de îmbătrânire ale pielii cât mai mult timp posibil.

Curăță, netezește, omogenizează și luminează pielea.

mezoterapie faciala virtuala cu gama rehydra vagheggi

Gama Rehydra

VAGHEGGI

Rehydra este o linie specifică pentru pielea normală și uscată, care oferă o soluție la principalele probleme de hidratare pe care aceste tipuri de piele le pot prezenta. Printr-un cocktail eficient din extracte de plante, această linie asigură hidratarea necesară și ajută la menținerea sa naturală cu un efect imediat de moliciune și prospețime.

Pentru pielea de toate vârstele supusă unor probleme de deshidratare și pentru pielea care, în anumite condiții, are nevoie de un aport suplimentar de hidratare.

Pielea uscată poate fi cauzată de lipsa apei sau de lipsa lipidelor interlaminare, care joacă un rol coeziv, sau de ambele. În aceste cazuri, pielea arată solzoasă și aspră la atingere. Nu este suficient să „potoliți setea” țesutului din exterior și să restabiliți funcția de barieră a stratului cornos pentru a echilibra fluxul de vapori de apă naturali către exterior, dar este necesar să ajutați aceste tipuri de piele să rețină în mod natural apa, adesea scade din cauza condițiilor adverse de mediu, cum ar fi frigul, lipsa de umiditate sau prezența substanțelor chimice deshidratante, cum ar fi poluarea.

Linie specifică pentru pielea normală și uscată, care oferă o soluție la principalele probleme de hidratare pe care aceste tipuri de piele le pot prezenta.

Piele hrănită și hidratată.

Tot ce trebuie să știi despre mezoterapia virtuală

Mezoterapia virtuală prin Electroporație transdermală este o tehnologie non-invazivă ce utilizează un anumit tip de impulsuri electrice / micro-curenți. Această tehnologie permite crearea unor micro-canale în membranele celulare, și permite introducerea serurilor în interiorul acestora, fără a afecta pielea sau stratul cornos.

Este vârful de gamă din categoria echipamentelor de mezoterapie virtuală, datorită gradului mare de absorbție (de până la 95% ) și a posibilităţii de infuzare a soluțiilor atât intracelular cât și extracelular.

Micro-curenți: Impulsurile speciale ale micro-curenților de intensitate mică sunt emise simultan cu electroporația transdermală și cresc eficiența tratamentului. Totodata stimulează fibrele musculare prin inducerea unor micro-contractii ce ajută la tonifierea acestuia.

Foto-biostimulare în spectru verde: Lumina rece în spectru verde de 525 nm stimulează procesul de regenerare naturală a pielii și conferă un efect de luminozitate acesteia. Utilizată împreună cu celelalte tehnologii, amplifică efectele soluțiilor infuzate.

O procedură de mezoterapie facială virtuală este oricând binevenită și completează cu succes peeling-ul fără a agresa pielea. Are efecte instantanee de hidratare și revitalizare.

Sesiunile de mezoterapie facială se pot realiza la o distanță de apoximativ două săptămâni între ele. Planul de tratament se stabilește în urma unei analize faciale.

Se recomandă pachete de 4-5 ședințe, deși efectele sunt vizibile imediat după prima procedură.

Rezultatele sunt vizibile imediat dupa procedura de mezoterapie virtuală, tenul este vizibil mai luminos și mai hidratat. Atunci când urmărim să tratăm anumite probleme precum inflamația tenului acneic, sunte necesare mai multe ședințe, dar dupa 3 ședinte rezultatele sunt, de cele ma multe ori, evidente. 

Deoarece prin această procedură facială se “livrează” în profunzimea tenului substanțe active, este foarte important ce seruri alegi să folosești.  

La Smart Epil folosim produsele profesionale de la VAGHEGGI PHYTOCOSMETICI, un brad cu o experiență de 45 de ani în domeniul frumuseții.

PREȚURI mezoterapie vituală & Tratamente faciale

HAPPY HOUR
20% REDUCERE
între orele 11:00 - 16:00
de LUNI până VINERI

TRATAMENTE PREȚ/ȘEDINȚĂ
PREȚ HAPPY HOUR

 PREȚ ABONAMENT 4 ȘEDINȚE

PREȚ HAPPY HOUR

Analiză Facială

(aproximativ 5 min)

70 LEI

GRATUIT

Gratuită la orice pachet facial
Radiofrecvență

FAȚĂ

(aproximativ 30 min)

FAȚĂ + GÂT + DECOLTEU

(aproximativ 60 min)

150 LEI
120 LEI

225 LEI
180 LEI

510 LEI
408 LEI

765 LEI
612 LEI

Peeling cu Ultrasunete

(aproximativ 20 min)

Fitocosmetice BALANCE - Vagheggi

150 LEI
120 LEI
510 LEI
408 LEI
Mezoterapie Virtuală Hidratare

FAȚĂ

(aproximativ 60 min)

FAȚĂ + GÂT + DECOLTEU

(aproximativ 90 min)

Fitocosmetice REHYDRA - VAGHEGGI

315 LEI
252 LEI

475 LEI
120 LEI

1.070 LEI
856 LEI

1.615 LEI
1.292 LEI

Mezoterapie Virtuală Ten Acneic

(aproximativ 60 min)

Fitocosmetice BALANCE - Vagheggi

200 LEI 
160 LEI

680 LEI
544 LEI

Mezoterapie Virtuală Anti-Aging

(aproximativ 60 min)

Fitocosmetice INTENSE - Vagheggi

400 LEI
320 LEI

1.360 LEI
1.088 LEI

Mezoterapie Virtuală Vitamina C

(aproximativ 60 min)

Fitocosmetice LIME - Vagheggi

315 LEI
252 LEI

1.070 LEI 
856 LEI

Mezoterapie Virtuală Ten Sensibil

(aproximativ 60 min)

Fitocosmetice EMOZIONI - Vagheggi

315 LEI
252 LEI

1.070 LEI 
856 LEI

Mezoterapie Virtuală Iluminare

(aproximativ 60 min)

Fitocosmetice WHITE MOON - Vagheggi

315 LEI
252 LEI

1.070 LEI 
856 LEI

Tratament X-SKIN Complet

(aproximativ 120 min)

Analiză Facială + Peeling + Radiofrecvență + Mezoterapie cu o Gamă Cosmetică (în funcție de analiza facială)

550 LEI
440 LEI

1.760 LEI 
1.408 LEI