Bine ai venit la Smart Epil!

Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți o piele netedă și lipsită de păr, fără disconfort sau durere. Cu două locații convenabile în sectorul 3 și 6 din București, suntem alegerea de top pentru cei care caută rezultate de încredere și profesionalism în tratamentele de epilare.

detalii centru estetic
Sector 3

Smart Epil Vitan

Calea Vitan 104, Bl. V 42A, Sc. 2, Ap. / Int. 30 sector 3
- vis-a-vis de Mall București -

0775 208 528


Program / DOAR CU PROGRAMARE:
Luni - Duminică: 09:00 - 21:00

icon-waze
google maps
detalii centru estetic
Sector 6

Smart Epil

Strada Costin Nenițescu 8, sector 6
- la 3 minute de Mall Plaza -

0775 297 800


Program / DOAR CU PROGRAMARE:
Luni - Duminică: 09:00 - 21:00

icon-waze
google maps

Care este scopul nostru?

Scopul nostru este să atingem perfecțiunea! Perfecțiunea unei pieli fine și catifelate, lipsite de firele de păr inestetice.

De ce să ne alegeți pe noi?

 • Experiență și Profesionalism
  La Smart Epil, avem o echipă de experți în epilare, care vă asigură cele mai bune rezultate. Cu ani de experiență în domeniu și cea mai recentă tehnologie în materie de laser diodă, suntem dedicați să vă oferim tratamente sigure și eficiente.
 • Aparate de Înaltă Calitate
  Utilizăm doar echipamente de ultimă generație, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență fără durere și cu rezultate de lungă durată. Laserul Eride Smart Dual asigură distrugerea eficientă a foliculilor de păr, lăsându-vă pielea netedă și fără iritații.
 • Personalizare
  Înțelegem că fiecare persoană are nevoi unice, de aceea tratamentele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi perfect pielii dumneavoastră.
  Consultația inițială este gratuită și vă ajută să înțelegeți ce tratament este potrivit pentru dumneavoastră.
 • Confort și Siguranță
  La Smart Epil, punem un accent deosebit pe confortul și siguranța clienților noștri. Tratamentele noastre sunt non-invazive, iar personalul nostru este aici pentru a vă face experiența cât mai plăcută posibil.
 • Rezultate Durabile
  Odată ce începeți tratamentul cu laser, veți observa că părul dvs. va deveni tot mai subțire și mai puțin vizibil. În cele din urmă, vă veți bucura de o piele netedă și lipsită de păr pentru mult timp.
 • Prețuri Atractive
  Suntem mândri să oferim servicii de înaltă calitate la prețuri competitive. La Smart Epil, credem că epilarea ar trebui să fie accesibilă pentru toată lumea.

Venind la Smart Epil, veți descoperi o echipă dedicată, un mediu confortabil și rezultate incredibile. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să obțineți pielea netedă pe care o merități. Contactați-ne astăzi pentru o programare și experimentați diferența Smart Epil!

Ai un mesaj pentru noi sau dorești o programare?

contactează-ne