Epilare bărbați cu tehnologie de ultimă generație - Laser diodă cu 3 lungimi de undă - rezultate garantate pentru orice tip de piele, vizibile de la prima ședință!

Fie că ai ales epilarea cu laser din motive estetice, ori ți-a fost recomandată de medic pentru eliminarea foliculitei sau pentru a te ajuta în activitatea sportivă, la Smart Epil beneficiezi de servicii premium de epilare definitivă bărbați.

Procedura de epilare cu laser la bărbați este o terapie sigură și nedureroasă, care elimină definitiv părul axilar, de pe piept, spate, abdomen sau din alte zone ale corpului în 8-10 ședințe.

Timpul de tratament este foarte scurt, datorită tehnologiei super performante a echipamentului laser diodă - Eride Smart Dual.

epilare definitiva barbati

Cele mai eficiente Lungimi de undă în epilarea definitivă

epilare definitiva laser cu 3 lungimi de unda

Rezultate Garantate Epilare Definitivă

Cele 3 lungimi de undă acționează simultant pentru rezultate garantate de la prima ședință. Tehnologia revoluționară a echipamentului laser de epilare definitivă cu 3 lungimi de undă ne permite să ajungem la adâncimi diferite, eliminând toate firele de păr din stadiul anagen.

Testează gratuit

Epilare bărbați - Rezultate Garantate!

Optează pentru epilare definitivă bărbați contur barbă sau alte zone faciale și redefinește-ți aspectul bărbii. Uită de firele de păr rebele, care să strică conturul perfect.

Epilarea corporală, mai ales pe spate, poate fi o adevărată provocare pentru mulți bărbați. Câștigă timp prețios, și în același timp, scapă de mâncărimile și iritațiile care apar după ce te razi.

Alege serviciile profesionale de epilare laser bărbați de la Smart Epil. la cele mai smart prețuri din piață!

În sportul de performanță, precum: culturism, înot, fotbal sau ciclism, epilarea este chiar recomandă pentru a împiedica și preveni creșterea firelor de păr pe sub piele, care pot provoca disconfort, iritații și alte neplăceri. Pe de altă parte, procedura de epilare la bărbați scoate musculatura în evidență.

✅ Eficiență maximă
✅ Fără durere
✅ Elimină foliculita
✅ Împiedică creșterea firelor pe sub piele
✅ Timp de tratament foarte scurt
✅ Rezultate garantate, vizibile de la prima ședință

Epilare Definitiva Laser Barbati

Laser Diodă cu 3 lungimi de undă!

Veƶi cum decurge o ședință de epilare definitivă cu laser

Vezi mai jos tot ce trebuie să știi despre procedura de epilare cu laser:

Epilarea progresiv definitivă cu laser este o procedură estetică de ultimă generație (datorită echipamentelor avansate din punct de vedere tehnologic - laser cu 3 lungimi de undă) care te ajută sa elimini părul inestetic din toate zonele corpului, indiferent că e vorba de mâini, axile, picioare sau zone mai sensibile.

La Smart Epil, centru estetic specializat în epilarea laser, procedura se realizează în condiții de maximă siguranță și confort total pentru pacient. Atât terapeutul, cât și pacientul sunt obligați să poate ochelari de protecție. Operatorul trebuie, de asemenea, să poarte mănuși și mască de protecție. Procedura laser este nedureroasă și, în unele cazuri, poate fi resimțită o senzație de căldură sau mici înțepături.

Tratamentul de epilare laser se face doar pe pielea proaspăt rasă cu lama. Terapeutul va aplica un gel transparent și rece (de tipul ultrasunet) pe zona care urmează sa fie epilată, astfel încât aplicatorul aparatului laser sa aibă o aderență cât mai bună. Apoi, terapeutul va glisa aplicatorul pe zona tratată, cu mișcări circulare și liniare. Energia laser va distruge rădăcina firelor de păr și va opri dezvoltarea lor.

Înainte de procedura estetică de epilare definitivă cu laser trebuie să țineți cont de următoarele aspecte:

 • Nu mergeți la plajă sau la solar cu cel puțin 2-3 de zile înainte de sesiune.
 • Nu epilați zona pentru a elimina rădăcina părului cu cel puțin 20 de zile înainte de procedură. Pe tot parcursul acestui tratament, se impune îndepărtarea părului doar cu lama de ras.
 • Dacă aceasta este prima ședință, lăsați o mică porțiune din zona care urmează să fie epilată pentru ca terapeutele noastre să constate culoarea și grosimea firului de păr. În acest fel, rădăcina firelor de păr rămâne în piele, iar laserul acționează eficient asupra foliculilor.
 • Nu folosiți ceara epilatoare cel puțin 6 săptămâni deoarece procedura de epilare cu laser acționează asupra rădăcinilor firelor de păr, care pot fi îndepărtate temporar cu ceară.
 • Evitați albirea părului din zona de tratament cu cel puțin 20 de zile înainte de sesiune.
 • Nu folosiți produse sau creme care irită pielea cu cel puțin 3 zile înainte de tratament.
 • Nu luați medicamente fotosensibilizante înainte de sesiune cu cel puțin 20 de zile.
 • În ziua în care s-a efectuat tratamentul nu faceți dușuri fierbinți în zona tratată și nu mergeți la saună.
 • Nu mergeți la plajă sau la solar cu cel puțin 2-3 de zile după de sesiune.
 • Folosiți cremă cu protecție solară în zonele tratate expuse la soare în următoarele săptămâni.
 • Imediat după procedură poate să apară o roșeață temporară ce se calmează după aplicarea unei creme hidratante sau apa termală.
 • Nu folosiți produse care irită pielea.
 • Evitați să folosiți articole de îmbrăcăminte strânse sau mulate care ar putea provoca frecare în zona epilată.
 • Aplicați un produs hidratant pe zona epilată. Nu aplicați imediat machiajul.
 • Evitați orice iritare cauzată de epilat, cum ar fi deodorantul cu alcool.

Procedura de epilare cu laser poate dura între 5 minute (axilă sau mustață) și până la aproape două ore (epilare integrală, pe tot corpul), în funcție de zona tratată. Ședințele de epilare, indiferent de zonă, se fac la o distanță de 6 săptămâni.

În momentul efectuării procedurii de epilare definitivă laser, firele de păr se află în stadii diferite de creștere.

Energia laser vizează doar foliculii piloși aflați în faza anagenă, etapa de creștere activă. De aceea, este nevoie de mai multe proceduri pentru a elimina complet toate firele de păr.

Nr. de ședințe necesare pentru obținerea unor rezultate bune diferă de la pacient la pacient, în funcție de zona tratată, de fototipul cutanat, nivelul de pilozitate și caracteristicile firului de pãr (culoare, grosime, diametru).

Pentru un tratament complet de epilare cu laser sunt necesare, de regulă, între 8 și 10 proceduri, efectuate la distanță de aproximativ 6 săptămâni. Perioada tratamentului poate să difere în funcție sex, de vârsta, tipul părului (grosime și culoare) și zona tratată. Totuși, rezultatele încep să se vadă de la primele ședințe.

Se recomandă două sau trei ședințe de întreținere pe an.

Foliculita este o afecțiune dermatologică des întâlnită, atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților, indiferent de vârsta. De obicei (dar nu întotdeauna), este cauzată de infecția bacteriană sau fungică a foliculilor piloși (săculeții de la baza firelor de păr, care se găsesc sub piele). La început, în jurul foliculilor afectați pot apărea mici umflături roșii (asemănătoare acneei). Ulterior, infecția se poate răspândi și pot să apară umflături dureroase, acoperite de cruste.

De obicei cauzată de bacterii precum Staphylococcus aureus, foliculita poate să apară în orice zonă a corpului acoperită de păr, dar cel mai des este întâlnită la nivelul feței, al picioarelor, al scalpului și în zona inghinală. Alte cauze care pot duce la apariția foliculitei sunt epilarea cu aparatul de ras sau epilarea cu ceară, și chiar transpirația excesivă.

Tratarea în profunzime a infecțiilor de la nivelul firelor de păr poate fi ajutată de epilarea definitivă cu laser. Rezultatul va fi o piele fină și mătăsoasă, dar și sănătoasă, lipsită de păr.

Laser-ul Diodă Eride Smart Dual este echipat cu un aplicator revoluționar, cu sistem de răcire integrat, care emite simultan 3 lungimi de undă diferite: 755 nm + 808 nm + 1064 nm. Laserul diodă pătrunde eficient în piele, ajungând la papila dermică și o îndepărtează prin principiul fototermolizei selective. Caută și distruge selectiv foliculul pilos, prin respectarea maximă a structuri adiacente: derm și epiderm.

Acest lucru se realizează folosind impulsuri de lumină de energie mare la lungimi de undă care sunt absorbite în mod selectiv de melanină - cromofor țintă - cu timpi de emisie mai mici decât timpul de relaxare termică a foliculului (40-100 millisecunde ).

Epilarea definitivă cu laser este indicată atât doamnelor, cât și domnilor, și tuturor sportivilor de performanță, precum atleți, fotbaliști, culturiști, înotători, dar și celor care-și doresc o piele sănătoasă și lipsită de păr sau au genetic o pilozitate excesivă.

Protecție solară GRATUITĂ - SPF 50

După fiecare procedură de epilare definitivă laser, toți clienții noștri vor beneficia gratuit de cremă cu protecție solară SPF 50+ de la VAGHEGGI PHYTOCOSMETICI.

Acestă cremă fitocosmetică a fost creată special pentru pielea sensibilă, deschisă și delicată.

După epilare, folosiți cremă cu protecție solară în zonele tratate, expuse la soare, în următoarele săptămâni.

Protecție solară GRATUITĂ după orice procedură de Epilare Laser

Epilarea definitivă bărbați - Tu când începi?

Încă mai stai pe gânduri?

Atunci testează GRATUIT procedura de epilare laser cu o ședință de epilare definitivă la axilă.

 O soluție nedureroasă și eficientă pentru toate tipurile de piele!

Alege smart, alege calitatea serviciilor Smart Epil - centru estetic specializat în epilare laser.

Prețuri Epilare Definitivă Bărbați

HAPPY HOUR
20% REDUCERE
între orele 11:00 - 16:00
de LUNI până VINERI

ZONĂ EPILARE

PREȚ/ȘEDINȚĂ

PREȚ HAPPY HOUR 

 PREȚ ABONAMENT/ 10 ȘEDINȚE
PREȚ HAPPY HOUR 
Axilă - Ședință de TEST GRATUIT -
Abdomen

160 LEI

128 LEI

1.330 LEI

1.064 LEI

Antebrațe

120 LEI

96 LEI

1.000 LEI

800 LEI

Axilă

80 LEI

64 LEI

664 LEI

531 LEI

Brațe Integral
*include zona degetelor + partea dorsală a mâinii

216 LEI

173 LEI

1.800 LEI

1.440 LEI

Contur Barbă

132 LEI

105 LEI

1.100 LEI

880 LEI

Ceafă

56 LEI

45 LEI

464 LEI

371 LEI

Degete Mâini / Picioare
*include partea dorsală a mâinii/ laba piciorului

56 LEI

45 LEI

464 LEI

371 LEI

Față Integral

160 LEI

128 LEI

1.330 LEI

1.064 LEI

Fese

160 LEI

128 LEI

1.330 LEI

1.064 LEI

Gambe

280 LEI

224 LEI

2.320 LEI

1.856 LEI

Gât Parțial

(Față sau Spate)

120 LEI

96 LEI

1.000 LEI

800 LEI

Gât Integral

(Față și Spate)

160 LEI

128 LEI

1.330 LEI

1.064 LEI

Între Sprâncene

40 LEI

32 LEI

332 LEI

266 LEI

Lombar

120 LEI

96 LEI

1.000 LEI

800 LEI

Mustață

80 LEI

64 LEI

664 LEI
Perciuni

80 LEI

64 LEI

664 LEI

532 LEI

Picioare Integral

400 LEI

320 LEI

3.320 LEI

2.656 LEI

Piept

240 LEI

192 LEI

1.992 LEI

1.594 LEI

Spate Integral

240 LEI

192 LEI

1.992 LEI

1.594 LEI

Umeri

120 LEI

96 LEI

1.000 LEI

800 LEI

FULL BODY

900 LEI

720 LEI

7.400 LEI

5.920 LEI

Programări Epilare Definitivă Laser Bărbați

  Alege centrul estetic:

  Alege zona sau zonele:

  BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *