Epilarea definitiv─â cu laser este o metod─â eficient─â ╚Öi nedureroas─â de a sc─âpa de firele de p─âr inestetice, care te va face s─â te sim╚Ťi bine ├«n pielea ta, oric├ónd, oriunde ai fi! Epilarea cu laser┬áeste o procedur─â estetic─â extrem de popular─â, recomandat─â at├ót femeilor c├ót ╚Öi b─ârba╚Ťilor.

Grija pentru frumuse╚Ťe a fost dintotdeauna o preocupare pentru doamne, iar epilarea definitiv─â laser este solu╚Ťia care te scap─â de griji!

Tehnicile tradi╚Ťionale, precum epilare cu cear─â (extrem de dureroas─â de altfel) sau epilarea cu lama de ras, au fost ├«nlocuite cu noi proceduri estetice de ultim─â genera╚Ťie, care se bazeaz─â pe tehnologia revolu╚Ťionar─â a aparatelor laser ╚Öi ofer─â extrem de multe avantaje ╚Öi siguran╚Ť─â pentru pacien╚Ťi.

Cele mai eficiente Lungimi de undă în epilarea definitivă

epilare definitiva laser cu 3 lungimi de unda

Rezultate Garantate Epilare Definitiv─â

Cele 3 lungimi de und─â ac╚Ťioneaz─â simultant pentru rezultate garantate de la prima ╚Öedin╚Ť─â. Tehnologia revolu╚Ťionar─â a echipamentului laser de epilare definitiv─â cu 3 lungimi de und─â ne permite s─â ajungem la ad├óncimi diferite, elimin├ónd toate firele de p─âr din stadiul anagen.

Testeaz─â gratuit

Epilare Definitiv─â

Laser Diod─â cu 3 lungimi de und─â!

VeĂÂi cum decurge o ╚Öedin╚Ť─â de epilare definitiv─â cu laser

epilare definitiva cu laser bucuresti - smart epil - centru epilare laser

Vezi mai jos tot ce trebuie să știi despre procedura de epilare cu laser:

Ce este epilarea definitv─â cu laser?

Epilarea definitiv─â cu laser este o procedur─â estetic─â de ultim─â genera╚Ťie (datorit─â echipamentelor avansate din punct de vedere tehnologic - laser cu 3 lungimi de und─â) care te ajut─â sa elimini p─ârul inestetic din toate zonele corpului, indiferent c─â e vorba de m├óini, axile, picioare sau zone mai sensibile, precum zona inghinal─â sau zona musta╚Ťei. Este solu╚Ťia cosmetic─â care te scap─â de p─ârul nedorit ╚Öi l─âs─â pielea fin─â ╚Öi moale la atingere.

Ce presupune epilarea cu laser?

La Smart Epil, centru estetic specializat ├«n epilarea laser, procedura se realizeaz─â ├«n condi╚Ťii de maxim─â siguran╚Ť─â ╚Öi confort total pentru pacient. At├ót terapeutului, c├ót ╚Öi pacientul sunt obliga╚Ťi s─â poate ochelari de protec╚Ťie. Operatorul trebuie, de asemenea, s─â poarte m─ânu╚Öi ╚Öi masc─â de protec╚Ťie. Procedura laser este nedureroas─â ╚Öi, ├«n unele cazuri, poate fi resim╚Ťit─â o senza╚Ťie de c─âldur─â sau mici ├«n╚Ťep─âturi.

Tratamentul de epilare cu laser se face doar pe pielea proasp─ât ras─â cu lama. Terapeutul va aplica un gel transparent ╚Öi rece (de tipul ultrasunet) pe zona care urmeaz─â sa fie epilat─â, astfel ├«nc├ót aplicatorul aparatului laser sa aib─â o aderen╚Ť─â c├ót mai bun─â. Apoi, terapeutul va glisa aplicatorul pe zona tratat─â, cu mi╚Öc─âri circulare ╚Öi liniare. Energia laser va distruge r─âd─âcina firelor de p─âr ╚Öi va opri dezvoltarea lor.

Indica╚Ťii ├«nainte de procedura de epilare cu laser

├Änainte de procedura estetic─â de epilare definitiv─â cu laser trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont de urm─âtoarele aspecte:

 • Nu merge╚Ťi la plaj─â sau la solar cu cel put╠Žin 2-3 de zile i╠énainte de sesiune.
 • Nu epila╚Ťi zona pentru a elimina ra╠ćda╠ćcina pa╠ćrului cu cel put╠Žin 20 de zile i╠énainte de procedur─â. Pe tot parcursul acestui tratament, se impune ├«ndep─ârtarea p─ârului doar cu lama de ras.
 • Daca╠ć aceasta este prima data╠ć, nu rade╚Ťi pa╠ćrul cu 2 sau 3 zile i╠énainte de sesiune. In acest fel, r─âd─âcina firelor de p─âr r─âm├óne ├«n piele, iar laserul ac╚Ťioneaz─â eficient asupra foliculilor.
 • Nu folosi╚Ťi ceara epilatoare cel pu╚Ťin 6 s─âpt─âm├óni deoarece procedura de epilare cu laser ac╚Ťioneaz─â asupra r─âd─âcinilor firelor de p─âr, care pot fi ├«ndep─ârtate temporar cu cear─â.
 • Evitat╠Ži albirea pa╠ćrului din zona de tratament cu cel put╠Žin 20 de zile i╠énainte de sesiune.
 • Nu folosit╠Ži produse sau creme care irita╠ć pielea cu cel put╠Žin 3 zile i╠énainte de tratament.
 • Nu luat╠Ži medicamente fotosensibilizante i╠énainte de sesiune cu cel put╠Žin 20 de zile.
 • ├Än ziua ├«n care s-a efectuat tratamentul nu face╚Ťi du╚Öuri fierbin╚Ťi ├«n zona tratat─â ╚Öi nu merge╚Ťi la saun─â.
Indica╚Ťii dup─â procedur─â
 • Nu merge╚Ťi la plaj─â sau la solar cu cel put╠Žin 2-3 de zile dup─â de sesiune.
 • Folosit╠Ži crema╠ć cu protec╚Ťie solara╠ć i╠én zonele tratate expuse la soare i╠én urma╠ćtoarele sa╠ćpta╠ćma╠éni.
 • Imediat dup─â procedur─â poate s─â apar─â o ro╚Öea╚Ť─â temporar─â ce se calmeaz─â dup─â aplicarea unei creme hidratante sau apa termal─â.
 • Nu folosit╠Ži produse care irita╠ć pielea.
 • Evitat╠Ži sa╠ć folosit╠Ži articole de i╠émbra╠ćca╠ćminte stra╠énse sau mulate care ar putea provoca frecare i╠én zona de epilat─â.
 • Aplicat╠Ži un produs hidratant pe zona epilata╠ć. Nu aplicat╠Ži imediat machiajul.
 • Evitat╠Ži orice iritare cauzata╠ć de epilat, cum ar fi deodorantul cu alcool.
C├ót dureaz─â o ╚Öedin╚Ť─â de epilare?

Procedura de epilare cu laser poate dura ├«ntre 5 minute (axil─â sau musta╚Ť─â) ╚Öi p├ón─â la aproape dou─â ore (epilare integral─â, pe tot corpul), ├«n func╚Ťie de zona tratat─â. ╚śedin╚Ťele de epilare, indiferent de zon─â, se fac la o distan╚Ť─â de 6 s─âpt─âm├óni.

C├óte ╚Öedin╚Ťe de epilare sunt necesare?

Pentru un tratament complet de epilare cu laser sunt necesare, de regul─â, ├«ntre 8 ╚Öi 10 proceduri, efectuate la distan╚Ť─â de aproximativ 6 s─âpt─âm├óni. Perioada tratamentului poate s─â difere ├«n func╚Ťie sex, de v├órsta, tipul p─ârului (grosime ╚Öi culoare) ╚Öi zona tratat─â. Totu╚Öi, rezultatele ├«ncep s─â se vad─â de la primele ╚Öedin╚Ťe.

Se recomand─â dou─â sau trei ╚Öedin╚Ťe de ├«ntre╚Ťinere pe an.

Care sunt beneficiile epil─ârii cu laser?

Foliculita este o afec╚Ťiune dermatologic─â des ├«nt├ólnit─â, at├ót ├«n cazul femeilor, c├ót ╚Öi ├«n cazul b─ârba╚Ťilor, indiferent de v├órsta. De obicei (dar nu ├«ntotdeauna), este cauzat─â de infec╚Ťia bacterian─â sau fungic─â a foliculilor pilo╚Öi (s─âcule╚Ťii de la baza firelor de p─âr, care se g─âsesc sub piele). La ├«nceput, ├«n jurul foliculilor afecta╚Ťi pot ap─ârea mici umfl─âturi ro╚Öii (asem─ân─âtoare acneei). Ulterior, infec╚Ťia se poate r─âsp├óndi ╚Öi pot s─â apar─â umfl─âturi dureroase, acoperite de cruste.

De obicei cauzat─â de bacterii precum Staphylococcus aureus, foliculita poate s─â apar─â ├«n orice zon─â a corpului acoperit─â de p─âr, dar cel mai des este ├«nt├ólnit─â la nivelul fe╚Ťei, al picioarelor, al scalpului ╚Öi ├«n zona inghinal─â. Alte cauze care pot duce la apari╚Ťia foliculitei sunt epilarea cu aparatul de ras sau epilarea cu cear─â, ╚Öi chiar transpira╚Ťia excesiv─â.

Tratarea ├«n profunzime a infec╚Ťiilor de la nivelul firelor de p─âr poate fi ajutat─â de epilarea definitiv─â cu laser. Rezultatul va fi o piele fin─â ╚Öi m─ât─âsoas─â, dar ╚Öi s─ân─âtoas─â, lipsit─â de p─âr.

Cum func╚Ťioneaz─â tehnologia laser diod─â cu 3 lungimi de und─â?

Laser-ul Diod─â Eride Smart Dual este echipat cu un aplicator revolu╚Ťionar, cu sistem de r─âcire integrat, care emite simultan 3 lungimi de und─â diferite: 755 nm + 808 nm + 1064 nm. Laserul diod─â pa╠ćtrunde eficient i╠én piele, ajunga╠énd la papila dermica╠ć s╠Ži o i╠éndepa╠ćrteaza╠ć prin principiul fototermolizei selective. Cauta╠ć s╠Ži distruge selectiv foliculul pilos, prin respectarea maxima╠ć a structuri adiacente: derm s╠Ži epiderm.

Acest lucru se realizeaza╠ć folosind impulsuri de lumin─â de energie mare la lungimi de unda╠ć care sunt absorbite i╠én mod selectiv de melanin─â - cromofor t╠Žinta╠ć - cu timpi de emisie mai mici deca╠ét timpul de relaxare termica╠ć a foliculului (40-100 millisecunde ).

Cui îi este adresată procedura?

Epilarea definitiv─â cu laser este indicat─â at├ót doamnelor, c├ót ╚Öi domnilor, ╚Öi tuturor sportivilor de performan╚Ť─â, precum atle╚Ťi, fotbali╚Öti, culturi╚Öti, ├«not─âtori, dar ╚Öi celor care-╚Öi doresc o piele s─ân─âtoas─â ╚Öi lipsit─â de p─âr sau au genetic o pilozitate excesiv─â.

Protec╚Ťie solar─â GRATUIT─é - SPF 50

Dup─â fiecare procedur─â de epilare definitiv─â laser, to╚Ťi clien╚Ťii no╚Ötri vor beneficia gratuit de crem─â cu protec╚Ťie solar─â SPF 50+ de la VAGHEGGI PHYTOCOSMETICI.

Acestă cremă fitocosmetică a fost creată special pentru pielea sensibilă, deschisă și delicată.

Dup─â epilare, folosit╠Ži crema╠ć cu protec╚Ťie solara╠ć i╠én zonele tratate, expuse la soare, i╠én urma╠ćtoarele sa╠ćpta╠ćma╠éni.

Protec╚Ťie solar─â GRATUIT─é dup─â orice procedur─â de Epilare Laser

Pre╚Ťuri Epilare Definitiv─â cu laser - femei

ZON─é EPILARE PRE╚Ü/╚śEDIN╚Ü─é ┬áPRE╚Ü ABONAMENT/ 10 ╚śEDIN╚ÜE
Axi─â - ╚śedin╚Ť─â de TEST GRATUIT -
Inghinal - ╚śedin╚Ť─â de TEST GRATUIT -

PACHET PROMO

Axile + Inghinal Total + Picioare Integral

*se poate achita în două rate

400 LEI 3400 LEI
FULL BODY

 *include toate zonele corpului

*se poate achita în două rate

480 LEI 4000 LEI
Abdomen 120 LEI 1000 LEI
Axil─â 44 LEI 360 LEI
B─ârbie 28 LEI 232 LEI
Bra╚Ťe 136┬áLEI 1128 LEI
Fa╚Ť─â Integral

(B─ârbie + Musta╚Ť─â + Perciuni + Pome╚Ťi)

120 LEI 1000 LEI
Fese 120 LEI 1000 LEI
G├ót Par╚Ťial

(Fa╚Ť─â sau Spate)

80 LEI 664 LEI
Gât Integral

(Fa╚Ť─â ╚Öi Spate)

120 LEI 1000 LEI
Gambe 156 LEI 1296 LEI
Inghinal 80 LEI 664 LEI
Inghinal Total

(Linie Bikini + Pubis + Interfesier)

132 LEI 1100 LEI
Interfesier 44 LEI 360 LEI
Linie Alb─â Abdomen 56 LEI 464 LEI
Linie Bikini 44 LEI 360 LEI
Lombar 80 LEI 664 LEI
Musta╚Ť─â 28 LEI 232 LEI
Perciuni 28 LEI 232 LEI
Periareolar 28 LEI 232 LEI
Picioare Integral 236 LEI 1960 LEI
Spate Integral 160 LEI 1400 LEI

Abonamentul de epilare definitiv─â FULL BODY con╚Ťine absolut toate zonele corpului.

Abonamentul PROMO ( axile + inghinal total + picioare integral) ╚Öi abonamentul┬áFULL BODY se pot achita ├«n dou─â rate egale! A doua rat─â se achit─â dup─â cea de a cincea ╚Öedin╚Ť─â.

Pre╚Ťuri Epilare Definitiv─â cu laser - B─ârba╚Ťi

ZON─é EPILARE PRE╚Ü/╚śEDIN╚Ü─é ┬áPRE╚Ü ABONAMENT/ 10 ╚śEDIN╚ÜE
Axi─â - ╚śedin╚Ť─â de TEST GRATUIT -
Abdomen 160 LEI 1330 LEI
Antebra╚Ťe 120 LEI 1000 LEI
Axil─â 80 LEI 664 LEI
Bra╚Ťe 216 LEI 1800 LEI
Contur Barb─â 132 LEI 1100 LEI
Ceaf─â 56 LEI 464 LEI
Fa╚Ť─â Integral 160 LEI 1330 LEI
Fese 160 LEI 1330 LEI
Gambe 280 LEI 2320 LEI
G├ót Par╚Ťial

(Fa╚Ť─â sau Spate)

120 LEI 1000 LEI
Gât Integral

(Fa╚Ť─â ╚Öi Spate)

160 LEI 1400 LEI
Interfesier 80 LEI 664 LEI
Între Sprâncene 40 LEI 332 LEI
Lombar 120 LEI 1000 LEI
Musta╚Ť─â 80 LEI 664 LEI
Perciuni 80 LEI 664 LEI
Picioare Integral 400 LEI 3320 LEI
Piept 240 LEI 1992 LEI
Spate Integral 240 LEI 1992 LEI
Umeri 120 LEI 1000 LEI
FULL BODY 900 LEI 7400 LEI

Cum plătești?

 • Plata pentru procedurile de epilare cu laser se face doar ├«n centrul nostru estetic.
 • Pute╚Ťi achita cu cardul sau numerar (cash).
 • Abonamentul FULL BODY se poate achita ├«n dou─â rate egale, a doua rat─â se achitat─â dup─â cea de a cincea ╚Öedin╚Ť─â.

Programeaz─â-te

  Alege zona sau zonele:

  BIFEAZ─é c─âsu╚Ťa dac─â ├«ntelegi c─â acest formular ├«ti colecteaz─â numele, num─ârul de telefon ╚Öi adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informa╚Ťii despre practicile noastre de confiden╚Ťialitate, vizita╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate.