Epilare cu laser
100% fără durere

programează-te la o ședință de gratuită de epilare cu laser

DE CE SĂ ÎNCEPI Epilarea cu Laser?

Începe procedura de epilare cu laser și bucură-te de o piele fină, asa cum ai visat! Scapă de foliculită și renunță la lama de ras sau la ședințele dureroase de epilare cu ceară. Epilarea cu laser este o metodă eficientă și nedureroasă de a scăpa de firele de păr inestetice, care te va face să te simți bine în pielea ta, oricând, oriunde ai fi! 

Grija pentru frumusețe a fost dintotdeauna o preocupare pentru doamne, iar epilarea cu laser este soluția care te scapă de griji!

Tehnicile tradiționale, precum epilarea cu ceară (extrem de dureroasă de altfel) sau cu lama de ras, au fost înlocuite cu noi proceduri estetice de ultimă generație, care se bazează pe tehnologia revoluționară a aparatelor laser și oferă extrem de multe avantaje și siguranță pentru pacienți.

Epilarea definitivă cu laser este indicată atât doamnelor, cât și domnilor, și tuturor sportivilor de performanță, precum atleți, fotbaliști, culturiști, înotători, dar și celor care-și doresc o piele sănătoasă și lipsită de păr sau au genetic o pilozitate excesivă.

Ce este epilarea cu laser

Epilarea cu laser este o procedură estetică de ultimă generație care te ajută să elimini părul inestetic din toate zonele corpului, indiferent că este vorba de mâini, axile, picioare sau zone mai sensibile, precum zona inghinală sau mustața.

În timpul procedurii de epilare cu laser, aparatul emite lumină în anumite spectre de lungimi de undă, care este absorbită de melanina din firul de păr. Lumina laserului este transformată în căldură, ceea ce dăunează foliculilor de păr și îi împiedică să crească păr nou. Laserul funcționează exact sub epidermă, efectul având loc la nivelul foliculilor și fără leziuni tisulare profunde.

Datorită echipamentelor avansate din punct de vedere tehnologic - laser cu 3 lungimi de undă, epilarea cu laser este sigură și oferă mai multă eficiență în comparație cu alte metode de îndepărtare a părului. Este soluția care te scapă de părul nedorit și lăsă pielea fină și moale la atingere.

Cum funcționează tehnologia de EpilAre cu Laser?

Aparatul laser diodă Eride Smart Dual beneficiază de o tehnologie revoluționară de epilare laser, care integrează cele mai importante 3 lungimi de undă folosite în procedura de epilare definitivă, oferind performanțe optime pentru orice tip de piele și păr, indiferent de anotimp.

Eride Smart Dual este echipat cu un aplicator revoluționar, cu sistem de răcire integrat pentru un corfort sporit al pacientului, care emite simultan 3 lungimi de undă diferite:

755 nm + 808 nm + 1064 nm.

Lumina emisă de laserul diodă pătrunde eficient în piele, ajungând la papila dermică și o îndepărtează prin principiul fototermolizei selective. Caută și distruge selectiv foliculul pilos, prin respectarea maximă a structuri adiacente: derm și epiderm.

Acest lucru se realizează folosind impulsuri de lumină de energie mare la lungimi de undă care sunt absorbite în mod selectiv de melanină - cromofor țintă - cu timpi de emisie mai mici decât timpul de relaxare termică a foliculului (40-100 millisecunde ).

epilare definitiva laser cu 3 lungimi de unda

Cele 3 lungimi de undă acționează simultant pentru rezultate garantate de la prima ședință. Tehnologia revoluționară a echipamentului laser de epilare cu 3 lungimi de undă ne permite să ajungem la adâncimi diferite, eliminând toate firele de păr din stadiul anagen.

Testează gratuit

Indicații înainte și după epilarea cu laser

Înainte și după procedura estetică de epilare laser trebuie să țineți cont de următoarele indicații:

ÎNAINTE DE EPILARE


 • Nu mergeți la plajă sau la solar cu cel puțin 2-3 de zile înainte de sesiune.
 • Nu epilați zona pentru a elimina rădăcina părului cu cel puțin 20 de zile înainte de procedură. Pe tot parcursul acestui tratament, se impune îndepărtarea părului doar cu lama de ras.
 • Dacă aceasta este prima ședință, lăsați o mică porțiune din zona care urmează să fie epilată pentru ca terapeutele noastre să constate culoarea și grosimea firului de păr. În acest fel, rădăcina firelor de păr rămâne în piele, iar laserul acționează eficient asupra foliculilor.
 • Nu folosiți ceară epilatoare cel puțin 6 săptămâni deoarece procedura de epilare cu laser acționează asupra rădăcinilor firelor de păr, care pot fi îndepărtate temporar cu ceară.
 • Evitați albirea părului din zona de tratament cu cel puțin 20 de zile înainte de sesiune.
 • Nu folosiți produse sau creme care irită pielea cu cel puțin 3 zile înainte de tratament.
 • Nu luați medicamente fotosensibilizante înainte de sesiune cu cel puțin 20 de zile.
 • În ziua în care s-a efectuat tratamentul nu faceți dușuri fierbinți în zona tratată și nu mergeți la saună.

după procedură


 • Nu mergeți la plajă sau la solar cu cel puțin 2-3 de zile după de sesiune.
 • Folosiți cremă cu protecție solară în zonele tratate expuse la soare în următoarele săptămâni.
 • Imediat după procedură poate să apară o roșeață temporară ce se calmează după aplicarea unei creme hidratante sau apa termală.
 • Nu folosiți produse care irită pielea.
 • Evitați să folosiți articole de îmbrăcăminte strânse sau mulate care ar putea provoca frecare în zona epilată.
 • Aplicați un produs hidratant pe zona epilată. Nu aplicați imediat machiajul.
 • Evitați orice iritare cauzată de epilat, cum ar fi deodorantul cu alcool.

Cât durează procedura de EpilAre cu Laser?

Procedura de epilare cu laser poate dura între 5 minute (axilă sau mustață) și până la aproape două ore (epilare definitivă FULL BODY - absolut tot corpul), în funcție de zona tratată. Ședințele de epilare, indiferent de zonă, se fac la o distanță de 6 săptămâni.

DE ce sunt necesare mai multe ședințe de epilare cu laser ?

În momentul efectuării procedurii de epilare cu laser, firele de păr se află în stadii diferite de creștere. Energia laser vizează doar foliculii piloși aflați în faza anagenă, etapa de creștere activă. De aceea, este nevoie de mai multe proceduri pentru a elimina complet toate firele de păr.

Nr. de ședințe necesare pentru obținerea unor rezultate bune diferă de la pacient la pacient, în funcție de zona tratată, de fototipul cutanat, nivelul de pilozitate și caracteristicile firului de pãr (culoare, grosime, diametru).

Pentru un tratament complet de epilare cu laser sunt necesare, de regulă, între 8 și 10 proceduri, efectuate la distanță de aproximativ 6 săptămâni. Perioada tratamentului poate să difere în funcție sex, de vârsta, tipul părului (grosime și culoare) și zona tratată. Totuși, rezultatele încep să se vadă de la primele ședințe.

 Se recomandă două sau trei ședințe de întreținere pe an.

avantajele Epilării cu Laser

Foliculita este o afecțiune dermatologică des întâlnită, atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților, indiferent de vârsta. De obicei (dar nu întotdeauna), este cauzată de infecția bacteriană sau fungică a foliculilor piloși (săculeții de la baza firelor de păr, care se găsesc sub piele). La început, în jurul foliculilor afectați pot apărea mici umflături roșii (asemănătoare acneei). Ulterior, infecția se poate răspândi și pot să apară umflături dureroase, acoperite de cruste.

De obicei cauzată de bacterii precum Staphylococcus aureus, foliculita poate să apară în orice zonă a corpului acoperită de păr, dar cel mai des este întâlnită la nivelul feței, al picioarelor, al scalpului și în zona inghinală. Alte cauze care pot duce la apariția foliculitei sunt epilarea cu aparatul de ras sau epilarea cu ceară, și chiar transpirația excesivă.

Tratarea în profunzime a infecțiilor de la nivelul firelor de păr poate fi ajutată de epilarea definitivă cu laser. Rezultatul va fi o piele fină și mătăsoasă, dar și sănătoasă, lipsită de păr.

de ce să alegi epilarea laser la smart epil?

La Smart Epil, procedura se realizează în condiții de maximă siguranță și confort total pentru pacient. Atât terapeutul, cât și pacientul sunt obligați să poate ochelari de protecție. Operatorul trebuie, de asemenea, să poarte mănuși și mască de protecție. Procedura laser este nedureroasă și, în unele cazuri, poate fi resimțită o senzație de căldură sau mici înțepături.

Tratamentul de epilare cu laser se face doar pe pielea proaspăt rasă cu lama. Terapeutul va aplica un gel transparent și rece (de tipul ultrasunet) pe zona care urmează sa fie epilată, astfel încât aplicatorul aparatului laser sa aibă o aderență cât mai bună. Apoi, terapeutul va glisa aplicatorul pe zona tratată, cu mișcări circulare și liniare. Energia laser va distruge rădăcina firelor de păr și va opri dezvoltarea lor.

video procedură EpilAre cu Laser

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Smart Epil (@smartepil.ro)

Protecție solară GRATUITĂ - SPF 50

După fiecare procedură de epilare definitivă laser, toți clienții noștri vor beneficia gratuit de cremă cu protecție solară SPF 50+ de la VAGHEGGI PHYTOCOSMETICI.

Acestă cremă fitocosmetică a fost creată special pentru pielea sensibilă, deschisă și delicată.

După epilare, folosiți cremă cu protecție solară în zonele tratate, expuse la soare, în următoarele săptămâni.

Protecție solară GRATUITĂ după orice procedură de Epilare Laser
Pe baza 19 recenzii
Ra Luca Elena
Ra Luca Elena
2022-01-18
recomandă
Recomand cu drag! Atmosfera este plăcută și safe, fetele de acolo sunt foarte amabile, iar epilarea este nedureroasa ☺️?
Ada Alexia
Ada Alexia
2022-01-16
recomandă
Rezultatele sunt exceptionale înca de la prima sedinta. Fetele sunt profesioniste si foarte sociabile! Recomand cu drag!❤️
Cezar Carnuta
Cezar Carnuta
2022-01-09
recomandă
Profesioniști de top!!!!!
Aurash Onu
Aurash Onu
2021-12-19
recomandă
Am efectuat prima sedinta de epilare definitiva, si sunt foarte mulțumit, au trecut 2 săptămâni de la procedură si deja se observa rezultate. Este o echipă de profesionalisti in adevaratul sens al cuvântului, care iti pot explica in detaliu orice nelămurire ai legata de epilarea definitiva
Cristiana Borsaru
Cristiana Borsaru
2021-10-27
recomandă
Super experiența: oameni drăguți, înțelegători și foarte profi, servicii de calitate și o atmosfera generala calda. Initial îmi era teamă după o încercare de epilat cu IPL, unde m-a durut foarte tare, însă cu laserul nu am simțit nimic. Recomand 🙂
Nicole Focsa
Nicole Focsa
2021-10-18
recomandă
Imi fac deja cateva proceduri la ei si sunt super multumita!? Recomand!
Madalina Udroiu
Madalina Udroiu
2021-10-01
recomandă
Recomand cu încredere! Sunt la prima ședința, referitor la rezultate revin cu update, însă ce pot spune pana acum: profesionalismul, amabilitatea, discreția și deschiderea se regăsesc la Smart Epil. Cristina, domnișoara care a efectuat procedura, este de nota 10! Mi-a explicat foarte deschis tot ce am avut nevoie sa știu si m-a făcut sa ma simt foarte bine! Ah, sa spun ca durere 0?
Maria Diana Tudorache
Maria Diana Tudorache
2021-08-07
recomandă
Calitate la prețuri foarte accesibile, rezultate vizibile încă de la prima ședință, 0 durere! O atmosferă extraordinară și bineînțeles cea mai drăguță și profi terapeută. ❤️ Cu siguranță voi revenii cu cel mai mare drag și entuziasm! ? ⭐⭐⭐⭐⭐
Aura Cotici
Aura Cotici
2021-08-02
recomandă
Recomand cu incredere! Personal amabil si super bine pregatit! Rezultate uimitoare dupa prima sedinta.
Letiția Mugurica
Letiția Mugurica
2021-07-21
recomandă
rezultate uimitoare începând cu prima ședință

prețuri FEMEI epilare cu laser

Lista de prețuri de mai jos este valabilă doar pentru doamne. Pentru bărbați tarifele diferă. Pentru a vizualiza prețurile pentru procedura de epilare cu laser bărbați, apăsați pe butonul de mai jos.

Vezi Prețuri Epilare Definitivă Bărbați
 • Toate abonamentele de epilare cu laser SE POT ACHITA ÎN 2 RATE;
 • A doua rată se achitată la a 5 ședință;
 • Pachetul FULL BODY include ABSOLUT TOATE ZONELE CORPULUI!
ZONĂ EPILARE PREȚ/ȘEDINȚĂ  PREȚ ABONAMENT/ 10 ȘEDINȚE
Axile - Ședință de TEST GRATUIT -
Inghinal - Ședință de TEST GRATUIT -

PACHET PROMO

Axile + Inghinal Total + Picioare Integral

480 LEI 4080 LEI
FULL BODY

 *include toate zonele corpului

575 LEI 4800 LEI
Abdomen 145 LEI 1200 LEI
Axile 55 LEI 435 LEI
Antebrațe 95 LEI 800 LEI
Bărbie 35 LEI 280 LEI
Coapse 215 LEI 1775 LEI
Degete Mâini / Picioare
*include partea dorsală a mâinii/ laba piciorului
55 LEI 435 LEI
Brațe Integral
*include zona degetelor + partea dorsală a mâinii
165 LEI 1355 LEI
Față Integral

(Bărbie + Mustață + Perciuni + Pomeți)

145 LEI 1200 LEI
Fese 145 LEI 1200 LEI
Gât Parțial

(Față sau Spate)

95 LEI 800 LEI
Gât Integral

(Față și Spate)

145 LEI 1200 LEI
Gambe 190 LEI 1600 LEI
Inghinal 95 LEI 800 LEI
Inghinal Total

(Linie Bikini + Pubis + Interfesier)

160 LEI 1320 LEI
Interfesier 55 LEI 435 LEI
Linie Albă Abdomen 55 LEI 435 LEI
Linie Bikini 55 LEI 435LEI
Lombar 95 LEI 800 LEI
Mustață 35 LEI 280 LEI
Perciuni 35 LEI 280 LEI
Periareolar 28 LEI 235 LEI
Picioare Integral 285 LEI 2355 LEI
Spate Integral 200 LEI 1700 LEI

Cum plătești?

 • Plata pentru procedurile de epilare cu laser se face doar în centrul nostru estetic.
 • Puteți achita cu cardul sau numerar (cash).

Programează-te acum la procedura de Epilare cu Laser

  Alege centrul estetic:

  Alege zona sau zonele:

  BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]