Alege premium la un pret Smart!


Epilare definitiva pret incepand de la 28 lei / sedinta cu laser-ul dioda cu 3 lungimi de unda  - Eride Smart Dual

epilare definitiva pret bucuresti smart epil

Epilare cu laser
100% fără durere

programează-te la o ședință de gratuită de epilare cu laser

Epilare Definitiva Pret Femei

ZONĂ EPILARE PREȚ/ȘEDINȚĂ  PREȚ ABONAMENT/ 10 ȘEDINȚE
Axile - Ședință de TEST GRATUIT -
Inghinal - Ședință de TEST GRATUIT -

PACHET PROMO

Axile + Inghinal Total + Picioare Integral

480 LEI 4080 LEI
FULL BODY

 *include toate zonele corpului

575 LEI 4800 LEI
Abdomen 145 LEI 1200 LEI
Axile + Inghinal Total
(Axile + Linie Bikini + Pubis + Interfesier)
215 LEI 1500 LEI
Axile 55 LEI 435 LEI
Antebrațe 95 LEI 800 LEI
Bărbie 35 LEI 280 LEI
Coapse 215 LEI 1775 LEI
Degete Mâini / Picioare
*include partea dorsală a mâinii/ laba piciorului
55 LEI 435 LEI
Brațe Integral
*include zona degetelor + partea dorsală a mâinii
165 LEI 1355 LEI
Față Integral

(Bărbie + Mustață + Perciuni + Pomeți)

145 LEI 1200 LEI
Fese 145 LEI 1200 LEI
Gât Parțial

(Față sau Spate)

95 LEI 800 LEI
Gât Integral

(Față și Spate)

145 LEI 1200 LEI
Gambe 190 LEI 1600 LEI
Inghinal 95 LEI 800 LEI
Inghinal Total(Linie Bikini + Pubis + Interfesier) 160 LEI 1320 LEI
Interfesier 55 LEI 435 LEI
Linie Albă Abdomen 55 LEI 435 LEI
Linie Bikini 55 LEI 435LEI
Lombar 95 LEI 800 LEI
Mustață 35 LEI 280 LEI
Perciuni 35 LEI 280 LEI
Periareolar 28 LEI 235 LEI
Picioare Integral 285 LEI 2355 LEI
Spate Integral 200 LEI 1700 LEI

Abonamentul de epilare definitivă FULL BODY conține absolut toate zonele corpului.


Abonamentele se pot achita în două rate egale! A doua rată se achită la cea de a 5-cea ședință.

Tot ce trebuie să știi despre epilare definitivă

Pentru a te pregăti corespunzător înainte de procedura de epilare definitivă cu laser ti-am pregătit mai jos cele mai frecvente întrebări despre procedură.

Epilarea cu laser este o procedură estetică non-invazivă, în sensul că aceasta nu provoacă leziuni la nivelul pielii, ceea ce înseamnă că este potrivită chiar și pentru persoanele cu pielea sensibilă. Nu există efecte adverse, epilarea cu laser fiind precisă, cu o tehnologie avansată în spate, însoțită de studii clinice.

Această procedură de ultimă generație te ajută să elimini părul inestetic din toate zonele corpului, indiferent că este vorba de mâini, axile, picioare sau zone mai sensibile, precum zona inghinală sau mustața. Epilarea cu laser este soluția care te scapă de părul nedorit și lăsă pielea fină și moale la atingere.

Începe procedura de epilare cu laser și bucură-te de o piele fină, asa cum ai visat! Scapă de foliculită și renunță la lama de ras sau la ședințele dureroase de epilare cu ceară. Epilarea cu laser este o metodă eficientă și nedureroasă de a scăpa de firele de păr inestetice, care te va face să te simți bine în pielea ta, oricând, oriunde ai fi! 

Grija pentru frumusețe a fost dintotdeauna o preocupare pentru doamne, iar epilarea cu laser este soluția care te scapă de griji!

Tehnicile tradiționale, precum epilarea cu ceară (extrem de dureroasă de altfel) sau cu lama de ras, au fost înlocuite cu noi proceduri estetice de ultimă generație, care se bazează pe tehnologia revoluționară a aparatelor laser și oferă extrem de multe avantaje și siguranță pentru pacienți.

La Smart Epil, centru estetic specializat în epilarea laser, procedura se realizează în condiții de maximă siguranță și confort total pentru pacient. Atât terapeutul, cât și pacientul sunt obligați să poate ochelari de protecție. Operatorul trebuie, de asemenea, să poarte mănuși și mască de protecție. Procedura laser este nedureroasă și, în unele cazuri, poate fi resimțită o senzație de căldură sau mici înțepături.

Tratamentul de epilare laser se face doar pe pielea proaspăt rasă cu lama. Terapeutul va aplica un gel transparent și rece (de tipul ultrasunet) pe zona care urmează sa fie epilată, astfel încât aplicatorul aparatului laser sa aibă o aderență cât mai bună. Apoi, terapeutul va glisa aplicatorul pe zona tratată, cu mișcări circulare și liniare. Energia laser va distruge rădăcina firelor de păr și va opri dezvoltarea lor.

Epilarea definitivă cu laser este indicată atât doamnelor, cât și domnilor, și tuturor sportivilor de performanță, precum atleți, fotbaliști, culturiști, înotători, dar și celor care-și doresc o piele sănătoasă și lipsită de păr sau au genetic o pilozitate excesivă.

Procesul epilării definitive cu laser diodă funcționează prin distrugerea de la rădăcină a firelor de păr.

În timpul procedurii, aparatul emite lumină în anumite spectre de lungimi de undă, care este absorbită de pigmentul (melanină) din firul de păr. Lumina laserului este transformată în căldură, ceea ce dăunează foliculilor de păr și îi împiedică să crească păr nou.

Odată ajunsă la rădăcina firului de păr, căldura distruge celulele germinative, inhibând creșterea unor noi foliculi de păr. Laserul funcționează exact sub epidermă, efectul având loc la nivelul foliculilor și fără leziuni tisulare profunde.

Aparatul laser diodă Eride Smart Dual beneficiază de o tehnologie revoluționară de epilare laser, care integrează cele mai importante 3 lungimi de undă folosite în procedura de epilare definitivă, oferind performanțe optime pentru orice tip de piele și păr, indiferent de anotimp.

Eride Smart Dual este echipat cu un aplicator revoluționar, cu sistem de răcire integrat pentru un corfort sporit al pacientului, care emite simultan 3 lungimi de undă diferite: 755 nm + 808 nm + 1064 nm.

Lumina emisă de laserul diodă pătrunde eficient în piele, ajungând la papila dermică și o îndepărtează prin principiul fototermolizei selective. Caută și distruge selectiv foliculul pilos, prin respectarea maximă a structuri adiacente: derm și epiderm.

Acest lucru se realizează folosind impulsuri de lumină de energie mare la lungimi de undă care sunt absorbite în mod selectiv de melanină - cromofor țintă - cu timpi de emisie mai mici decât timpul de relaxare termică a foliculului (40-100 millisecunde ).

Cele 3 lungimi de undă acționează simultant pentru rezultate garantate de la prima ședință. Tehnologia revoluționară a echipamentului laser de epilare cu 3 lungimi de undă ne permite să ajungem la adâncimi diferite, eliminând toate firele de păr din stadiul anagen.

epilare definitiva laser cu 3 lungimi de unda

 • Tratează foliculita;
 • Transpirația excesivă este redusă;
 • Pielea este mai fină;
 • Fără iritații;
 • Rezultatele sunt vizibile imediat;
 • Încă de la prima sesiune se reduce un procent semnificativ din păr;
 • Rezultatele au efect pe termen lung;

Foliculita este o afecțiune dermatologică des întâlnită, atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților, indiferent de vârsta. De obicei (dar nu întotdeauna), este cauzată de infecția bacteriană sau fungică a foliculilor piloși (săculeții de la baza firelor de păr, care se găsesc sub piele). La început, în jurul foliculilor afectați pot apărea mici umflături roșii (asemănătoare acneei). Ulterior, infecția se poate răspândi și pot să apară umflături dureroase, acoperite de cruste.

De obicei cauzată de bacterii precum Staphylococcus aureus, foliculita poate să apară în orice zonă a corpului acoperită de păr, dar cel mai des este întâlnită la nivelul feței, al picioarelor, al scalpului și în zona inghinală. Alte cauze care pot duce la apariția foliculitei sunt epilarea cu aparatul de ras sau epilarea cu ceară, și chiar transpirația excesivă.

Tratarea în profunzime a infecțiilor de la nivelul firelor de păr poate fi ajutată de epilarea definitivă cu laser. Rezultatul va fi o piele fină și mătăsoasă, dar și sănătoasă, lipsită de păr.

Tratamentul de epilare definitivă este contraindicat în cazul pacienților care prezintă:

 • alergii
 • dereglări hormonale
 • un stimulator cardiac
 • afecțiuni ale țesutului conjunctiv
 • epilepsie
 • diabet
 • lupus eritematos
 • herpes pe zona de tratament
 • infecții pe piele
 • au un istoric de neoplazii (diferite forme de cancer)

Ce trebuie să faci înainte de epilarea cu laser?

 • Nu mergeți la plajă sau la solar cu cel puțin 2-3 de zile înainte de sesiune.
 • Nu epilați zona pentru a elimina rădăcina părului cu cel puțin 20 de zile înainte de procedură. Pe tot parcursul acestui tratament, se impune îndepărtarea părului doar cu lama de ras.
 • Dacă aceasta este prima ședință, lăsați o mică porțiune din zona care urmează să fie epilată pentru ca terapeutele noastre să constate culoarea și grosimea firului de păr. În acest fel, rădăcina firelor de păr rămâne în piele, iar laserul acționează eficient asupra foliculilor.
 • Nu folosiți ceară epilatoare cel puțin 6 săptămâni deoarece procedura de epilare cu laser acționează asupra rădăcinilor firelor de păr, care pot fi îndepărtate temporar cu ceară.
 • Evitați albirea părului din zona de tratament cu cel puțin 20 de zile înainte de sesiune.
 • Nu folosiți produse sau creme care irită pielea cu cel puțin 3 zile înainte de tratament.
 • Nu luați medicamente fotosensibilizante înainte de sesiune cu cel puțin 20 de zile.
 • În ziua în care s-a efectuat tratamentul nu faceți dușuri fierbinți în zona tratată și nu mergeți la saună.

Ce trebuie să faci după epilarea cu laser?

 • Nu mergeți la plajă sau la solar cu cel puțin 2-3 de zile după de sesiune.
 • Folosiți cremă cu protecție solară în zonele tratate expuse la soare în următoarele săptămâni.
 • Imediat după procedură poate să apară o roșeață temporară ce se calmează după aplicarea unei creme hidratante sau apa termală.
 • Nu folosiți produse care irită pielea.
 • Evitați să folosiți articole de îmbrăcăminte strânse sau mulate care ar putea provoca frecare în zona epilată.
 • Aplicați un produs hidratant pe zona epilată. Nu aplicați imediat machiajul.
 • Evitați orice iritare cauzată de epilat, cum ar fi deodorantul cu alcool.

O ședință de epilare definitivă durează în medie 5 - 10 minute (axilă sau mustață) și până la aproape două ore (FULL BODY - absolut tot corpul), în funcție de zona tratată.

În momentul efectuării procedurii de epilare cu laser, firele de păr se află în stadii diferite de creștere. Energia laser vizează doar foliculii piloși aflați în faza anagenă, etapa de creștere activă. De aceea, este nevoie de mai multe proceduri pentru a elimina complet toate firele de păr.

Nr. de ședințe necesare pentru obținerea unor rezultate bune diferă de la pacient la pacient, în funcție de zona tratată, de fototipul cutanat, nivelul de pilozitate și caracteristicile firului de pãr (culoare, grosime, diametru).

Pentru un tratament complet de epilare cu laser sunt necesare, de regulă, între 8 și 10 proceduri, efectuate la distanță de aproximativ 6 săptămâni. Perioada tratamentului poate să difere în funcție sex, de vârsta, tipul părului (grosime și culoare) și zona tratată. Totuși, rezultatele încep să se vadă de la primele ședințe.

Se recomandă două sau trei ședințe de întreținere pe an.

Ședințele de epilare, indiferent de zonă, se fac la o distanță de 6 săptămâni.

De cele mai multe ori procedura de epilare definitivă nu funcționează din 2 motive:

 1. Atunci când pacientul are dereglări hormonale care ii pot afecta creșterea normală a părului.
 2. În cazul în care firele de păr sunt extrem de subțiri sau deschise la culoare (lipsite de pigment - melanină).

Procedura de epilare cu laser NU provoacă cancer. Lumina laser pentru epilarea părului inestetic nedorit acționează numai asupra foliculilor firelor de păr.

Răspunsul este NU. Procedura de epilare definitivă cu laser exercită doar un efect de căldură asupra foliculilor firelor de păr și nu afectează sau deteriorează țesuturile din jur.

Procedura de epilarea definitivă se poate realiza dacă ai alunițe. Acestea se acoperă cu un leucoplast alb pentru a nu provoca arsuri.

Epilarea cu laser în timpul menstruației este posibilă fără nici o altă pregătire specială. Ca și la ședințele anterioare, zonele care urmează să fie epilate se vor rade cu lama, cu o zi înainte, ca să acorzi suficient răgaz pielii să-și revină după ras.

La câteva zile după procedură, firele de păr tratate vor ieși la nivelul pielii, dând impresia că ar crește. Nu vă speriați! Asta nu înseamnă că tratamentul nu a avut efect. După aproximativ 10-14 zile, aceste fire de păr, a căror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure.

Rezultatele se văd încă de la prima ședință de epilare cu laser. Dar pentru un rezultat complet avem nevoie de 4-8 ședințe pe zonele corporale și 6-10 ședințe pe zonele faciale.

În general, pentru a elimina părul inestetic din zona inghinală în proporție de aproximativ 90%, sunt necesare minim 6-8 ședințe, însă depinde de la caz la caz.

DA! Epilarea cu lama de ras este necesară înainte cu o zi de tratament pentru a nu smulge rădăcina firelor de păr.

Video epilare definitivă cu laser

Protecție solară GRATUITĂ – SPF 50

După fiecare procedură de epilare definitivă laser, toți clienții noștri vor beneficia gratuit de cremă cu protecție solară SPF 50+ de la VAGHEGGI PHYTOCOSMETICI.

Acestă cremă fitocosmetică a fost creată special pentru pielea sensibilă, deschisă și delicată.

După epilare, folosiți cremă cu protecție solară în zonele tratate, expuse la soare, în următoarele săptămâni.

Protecție solară GRATUITĂ după orice procedură de Epilare Laser

Cum plătești pentru epilare laser?

 • Plata pentru procedurile de epilare cu laser se face doar în centrul nostru estetic.
 • Puteți achita cu cardul sau numerar (cash).

Programează-te

  Alege centrul estetic:

  Alege zona sau zonele: