Epilare Inghinala Definitiva Laser

Epilare Inghinala definitiva laser femei bucuresti

La Smart Epil, centre estetice specializate în epilarea cu laser, poți testa gratuit și în siguranță totală procedura de epilare inghinala. Oferta este valabilă oricând, ba mai mult, poți opta între o ședință de test la axile sau de epilat inghinal!

Epilarea definitiva inghinala este una dintre cele mai solicitate zone, fiind cea mai optimă soluție pentru a scăpa de părul inestetic nedorit din zona intimă.

Testeaza GRATUIT procedura de epilare inghinala la Smart Epil

Procedura de epilare inghinala nu este deloc dureroasă datorită tehnologiei revoluționare a laserelor diodă cu 3 lungimi de undă folosite în centrele noastre estetice. Aparatul laser Eride Smart Dual emite simultan cele mai populare și eficiente lungimi de undă utilizate în procedura de epilare laser. Un epilat inghinal durează foarte puțin, procedura nu depășește 10 minute.

Avantaje epilare inghinala laser

 • Părul din zona inghinală creează un mare disconfort pentru femei. Eliminarea firelor de păr din această zonă nu are doar rol estetic, ci și igienic.
 • Epilarea inghinala progresivă cu laser te scapă de disconfortul firele crescute sub piele, implicit de foliculită.
 • Epilatul inghinal cu laser diodă este nedureros și extrem de eficient, cu rezultate vizibile de la prima ședință.
 • Cu ajutorul laserului Eride Smart Dual, care emite 3 lungimi de undă simultan pentru a ajunge la adâncimi diferite, foliculii de păr sunt distruși în proporție de 70% după primele proceduri.
 • Timpul de tratament este foarte scurt, datorită tehnologiei de top.

Epilare Inghinala Definitiva Laser

Procedura de epilare inghinală cu laserul diodă Eride Smart Dual este mult mai puțin durerosă în comparație cu alte echipamente de pe piață, și nu se poate compara cu epilarea clasică, efectuată cu lama, ceară sau alte aparate de ras/bărbierit.

La Smart Epil pentru procedura de epilare definitiva preturile pentru zona inghinală pornesc de la 95 de LEI pe ședință și 800 LEI pentru abonamentul de 10 ședințe. Pentru zona „Inghinal Total (Linie Bikini + Pubis + Interfesier)”, costurile sunt de 160 de LEI pentru o ședință și respectiv 1.320 de LEI pentru pachetul de 10 ședințe.

Testează GRATUIT terapia laser de epilare inghinala

Procedura de epilare inghinala este una din cele mai solicitate terapii laser din centrele nostre estetice.

Epilare Inghinala Definitiva Laser Bucuresti

Indicații înainte și după procedura de epilare inghinala cu laser

Vezi mai jos tot ce trebuie să știi despre procedura de epilare cu laser:

Epilarea definitivă cu laser este o procedură estetică de ultimă generație (datorită echipamentelor avansate din punct de vedere tehnologic - laser cu 3 lungimi de undă) care te ajută sa elimini părul inestetic din toate zonele corpului, indiferent că e vorba de mâini, axile, picioare sau zone mai sensibile, precum zona inghinală sau zona mustaței. Este soluția cosmetică care te scapă de părul nedorit și lăsă pielea fină și moale la atingere.
La Smart Epil, centru estetic specializat în epilarea laser, procedura se realizează în condiții de maximă siguranță și confort total pentru pacient. Atât terapeutul, cât și pacientul sunt obligați să poate ochelari de protecție. Operatorul trebuie, de asemenea, să poarte mănuși și mască de protecție. Procedura laser este nedureroasă și, în unele cazuri, poate fi resimțită o senzație de căldură sau mici înțepături. Tratamentul de epilare cu laser se face doar pe pielea proaspăt rasă cu lama. Terapeutul va aplica un gel transparent și rece (de tipul ultrasunet) pe zona care urmează sa fie epilată, astfel încât aplicatorul aparatului laser sa aibă o aderență cât mai bună. Apoi, terapeutul va glisa aplicatorul pe zona tratată, cu mișcări circulare și liniare. Energia laser va distruge rădăcina firelor de păr și va opri dezvoltarea lor.
Înainte de procedura estetică de epilare definitivă cu laser trebuie să țineți cont de următoarele aspecte:
 • Nu mergeți la plajă sau la solar cu cel puțin 2-3 de zile înainte de sesiune.
 • Nu epilați zona pentru a elimina rădăcina părului cu cel puțin 20 de zile înainte de procedură. Pe tot parcursul acestui tratament, se impune îndepărtarea părului doar cu lama de ras.
 • Dacă aceasta este prima ședință, lăsați o mică porțiune din zona care urmează să fie epilată pentru ca terapeutele noastre să constate culoarea și grosimea firului de păr. În acest fel, rădăcina firelor de păr rămâne în piele, iar laserul acționează eficient asupra foliculilor.
 • Nu folosiți ceară epilatoare cel puțin 6 săptămâni deoarece procedura de epilare cu laser acționează asupra rădăcinilor firelor de păr, care pot fi îndepărtate temporar cu ceară.
 • Evitați albirea părului din zona de tratament cu cel puțin 20 de zile înainte de sesiune.
 • Nu folosiți produse sau creme care irită pielea cu cel puțin 3 zile înainte de tratament.
 • Nu luați medicamente fotosensibilizante înainte de sesiune cu cel puțin 20 de zile.
 • În ziua în care s-a efectuat tratamentul nu faceți dușuri fierbinți în zona tratată și nu mergeți la saună.
 • Nu mergeți la plajă sau la solar cu cel puțin 2-3 de zile după de sesiune.
 • Folosiți cremă cu protecție solară în zonele tratate expuse la soare în următoarele săptămâni.
 • Imediat după procedură poate să apară o roșeață temporară ce se calmează după aplicarea unei creme hidratante sau apa termală.
 • Nu folosiți produse care irită pielea.
 • Evitați să folosiți articole de îmbrăcăminte strânse sau mulate care ar putea provoca frecare în zona epilată.
 • Aplicați un produs hidratant pe zona epilată. Nu aplicați imediat machiajul.
 • Evitați orice iritare cauzată de epilat, cum ar fi deodorantul cu alcool.
Procedura de epilare cu laser poate dura între 5 minute (axilă sau mustață) și până la aproape două ore (epilare integrală, pe tot corpul), în funcție de zona tratată. Ședințele de epilare, indiferent de zonă, se fac la o distanță de 6 săptămâni.
În momentul efectuării procedurii de epilare definitivă laser, firele de păr se află în stadii diferite de creștere. Energia laser vizează doar foliculii piloși aflați în faza anagenă, etapa de creștere activă. De aceea, este nevoie de mai multe proceduri pentru a elimina complet toate firele de păr. Nr. de ședințe necesare pentru obținerea unor rezultate bune diferă de la pacient la pacient, în funcție de zona tratată, de fototipul cutanat, nivelul de pilozitate și caracteristicile firului de pãr (culoare, grosime, diametru).
Pentru un tratament complet de epilare cu laser sunt necesare, de regulă, între 8 și 10 proceduri, efectuate la distanță de aproximativ 6 săptămâni. Perioada tratamentului poate să difere în funcție sex, de vârsta, tipul părului (grosime și culoare) și zona tratată. Totuși, rezultatele încep să se vadă de la primele ședințe. Se recomandă două sau trei ședințe de întreținere pe an.
Foliculita este o afecțiune dermatologică des întâlnită, atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților, indiferent de vârsta. De obicei (dar nu întotdeauna), este cauzată de infecția bacteriană sau fungică a foliculilor piloși (săculeții de la baza firelor de păr, care se găsesc sub piele). La început, în jurul foliculilor afectați pot apărea mici umflături roșii (asemănătoare acneei). Ulterior, infecția se poate răspândi și pot să apară umflături dureroase, acoperite de cruste. De obicei cauzată de bacterii precum Staphylococcus aureus, foliculita poate să apară în orice zonă a corpului acoperită de păr, dar cel mai des este întâlnită la nivelul feței, al picioarelor, al scalpului și în zona inghinală. Alte cauze care pot duce la apariția foliculitei sunt epilarea cu aparatul de ras sau epilarea cu ceară, și chiar transpirația excesivă. Tratarea în profunzime a infecțiilor de la nivelul firelor de păr poate fi ajutată de epilarea definitivă cu laser. Rezultatul va fi o piele fină și mătăsoasă, dar și sănătoasă, lipsită de păr.
Laser-ul Diodă Eride Smart Dual este echipat cu un aplicator revoluționar, cu sistem de răcire integrat, care emite simultan 3 lungimi de undă diferite: 755 nm + 808 nm + 1064 nm. Laserul diodă pătrunde eficient în piele, ajungând la papila dermică și o îndepărtează prin principiul fototermolizei selective. Caută și distruge selectiv foliculul pilos, prin respectarea maximă a structuri adiacente: derm și epiderm. Acest lucru se realizează folosind impulsuri de lumină de energie mare la lungimi de undă care sunt absorbite în mod selectiv de melanină - cromofor țintă - cu timpi de emisie mai mici decât timpul de relaxare termică a foliculului (40-100 millisecunde ).
Epilarea definitivă cu laser este indicată atât doamnelor, cât și domnilor, și tuturor sportivilor de performanță, precum atleți, fotbaliști, culturiști, înotători, dar și celor care-și doresc o piele sănătoasă și lipsită de păr sau au genetic o pilozitate excesivă.

Programări epilare inghinala definitivă laser

  Alege centrul estetic:

  Alege zona sau zonele:

  BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]

  Programări Telefonice