DURATĂ PEELING ULTRASUNETE – APROXIMATIX 20 DE MINUTE

Procedura de peeling cu ultrasunete este non-invazivă, fiind un proces non-abraziv de exfoliere a pielii. Acesta utilizează ultrasunetele într-un proces de peeling ce sterilizează, exfoliază și purifiă tenul. Îndepărtează excesul de sebum în timp ce ridică și îndepărtează celulele moarte ale pielii. Este un proces complet non-iritant.

Aplicatorul echipamentului X-SKIN este dotat cu vârf laminar, fiind proiectat să îmbunătățească aspectul pielii printr-o curățare profundă din exterior către interior. Tratamentul reda fermitate pierdută și îmbunătățește aspectul pielii. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință.

peeling cu ultrasunete

Cum funcționează tehnologia de peeling cu ulstrasunete?

Stimulează și curață în profunzime tenul, gâtul și zona decolteului prin intermediul a 3 energii:

peeling cu ultrasunete noninvaziv
  • Peeling cu ultrasunete = Prin utilizarea lamelei oscilante de pe aplicatorul special creat, ultrasunetele sunt livrate la nivelul pielii și permit o exfoliere plăcută a pielii prin îndepărtarea celulelor moarte, a grăsime și a impurităților.
  • Tonifiere = Vibrațiile induse de lamela către țesut, exerciă un masaj real, ce produce hiperemie și regenerarea pielii cu efecte endogene. Mișcarea aceasta crește tonusul, elasticitatea, hidratarea și vitalitatea țesutului.
  • Ionophoreza = Prin utilizarea undelor de ultrasunet și vibrațiilor mecanice, pielea devine mai receptivă la absorbția cremelor cosmetice. Mulțumită unui program special creat, emisia devine un curent galvanic (IONOPHORESIS) pentru stimularea continuă a pielii iar permeabilitate substanțelor cosmetice creste.
  • Cu ajutorul celor 24 programe de lucru, putem trata orice imperfecțiune a pielii. Indiferent de tipul tenului (normal, sensibil, gras sau matur)

Produs profesional BALANCE vagheggi

Scrub Gel de Curățare Balance Vagheggi

Scrub Gel de Curățare Balance


Gel de curățare și purificare care se transformă rapid în spumă moale la contactul cu apa. Lasă pielea mătăsoasă și moale la atingere. Oferă o acțiune exfoliantă și de reînnoire a pielii.


Pielea rămâne netedă, moale și hidratată.

Preț PEELING CU ULTRASUNETE

Preț ședință – 150 LEI

* (aproximativ 20 de minute)

Programări Online

    Acestă procedură este disponibilă doar în locația din Calea Vitan 104, sector 3 (vis-a-vis de București Mall).    BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]