DURATĂ PEELING ULTRASUNETE – APROXIMATIX 20 DE MINUTE

Procedura de peeling cu ultrasunete este non-invazivă, fiind un proces non-abraziv de exfoliere a pielii. Acesta utilizează ultrasunetele într-un proces de peeling ce sterilizează, exfoliază și purifiă tenul. Îndepărtează excesul de sebum în timp ce ridică și îndepărtează celulele moarte ale pielii. Este un proces complet non-iritant.

Aplicatorul echipamentului X-SKIN este dotat cu vârf laminar, fiind proiectat să îmbunătățească aspectul pielii printr-o curățare profundă din exterior către interior. Tratamentul reda fermitate pierdută și îmbunătățește aspectul pielii. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință.

peeling cu ultrasunete

Vezi ce aparat folosim pentru tratamentele faciale

Cum funcționează tehnologia de peeling cu ulstrasunete?

Stimulează și curață în profunzime tenul, gâtul și zona decolteului prin intermediul a 3 energii:

peeling cu ultrasunete noninvaziv
  • Peeling cu ultrasunete = Prin utilizarea lamelei oscilante de pe aplicatorul special creat, ultrasunetele sunt livrate la nivelul pielii și permit o exfoliere plăcută a pielii prin îndepărtarea celulelor moarte, a grăsime și a impurităților.
  • Tonifiere = Vibrațiile induse de lamela către țesut, exerciă un masaj real, ce produce hiperemie și regenerarea pielii cu efecte endogene. Mișcarea aceasta crește tonusul, elasticitatea, hidratarea și vitalitatea țesutului.
  • Ionophoreza = Prin utilizarea undelor de ultrasunet și vibrațiilor mecanice, pielea devine mai receptivă la absorbția cremelor cosmetice. Mulțumită unui program special creat, emisia devine un curent galvanic (IONOPHORESIS) pentru stimularea continuă a pielii iar permeabilitate substanțelor cosmetice creste.
  • Cu ajutorul celor 24 programe de lucru, putem trata orice imperfecțiune a pielii. Indiferent de tipul tenului (normal, sensibil, gras sau matur)

Până la 50% REDUCERE

Vino cu orice persoană dragă din viață ta la Smart Epil Vitan și beneficiați amândouă de 50% REDUCERE la orice pachet sau tratament facial.

Dacă vii singură, nu-ți face griji! Ai de 30% DISCOUNT la orice procedură sau abonament facial.

Întâmpină primăvara cu zâmbetul pe buze și cu un ten curat și luminos.

*Oferta este valabilă până pe 15 martie și nu se cumulează cu alte promoții

PREȚURILE AFIȘATE DE PE SITE NU SUNT REDUSE!

EX DISCOUNT Peeling cu ultrasunete:

Preț neredus: 150 LEI
30% pentru o persoană – 105 LEI
50% pentru 2 persoane – 75 LEI/persoană

 
 

Preț PEELING CU ULTRASUNETE

Preț ședință – 150 LEI

* (aproximativ 20 de minute)

Programări Online

    Acestă procedură este disponibilă doar în locația din Calea Vitan 104, sector 3 (vis-a-vis de București Mall).    BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]