DURATĂ TRATAMENT VITAMINA C – APROXIMATIV 50 DE MINUTE

VITAMINA C STABILIZANTĂ – ENERGIE PURĂ
Acest tratament se remarcă prin masajul profund al țesutului conjunctiv, cu acțiune energizantă și funcție antioxidantă specifică, în timp ce aromele parfumate de citrice de origine naturală îl fac un adevărat moment de relaxare.

CUM ACȚIONEAZĂ?

Substanțele active prețioase conținute de masca specială de alginat revigorează tenul, hidratează și revitalizează structurile celulare cu efect imediat de strângere și regenerare. Pielea pare mai strălucitoare, mai relaxată și mai strălucitoare.

Protejează pielea împotriva radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea prematură

OBIECTIVE:

Luminează pielea feței, pe lângă protejarea și hrănirea ei cu o puternică acțiune antioxidantă și anti-aging. Combate radicalii liberi și smogul zilnic și este aliatul perfect în toate tratamentele înainte și după expunerea la soare.

tratament facial Vitamica C LIME vagheggi
tratament facial Vitamica C LIME vagheggi

PENTRU CINE ESTE RECOMANDAT TRATAMENTUL CU VITAMINA C

Pentru pielea de orice vârstă, obosită, mată și deteriorată din cauza atacului radicalilor liberi externi și interni. Indicat atât pentru bărbați, cât și pentru femei!

Lime-ul este adevăratul răspuns profesional la atacul radicalilor liberi, o linie antioxidantă de ultimă generație care conferă feței o luminozitate extraordinară. Indicat pentru pielea mată și îmbătrânită de orice vârstă, datorită unor agenți precum: stresul, poluarea, razele ultraviolete sau o dietă slabă

Rezultate:

Protejează pielea împotriva stresului zilnic, lăsând-o mai elastică și mai radiantă.

Cum acționează Electropoția?

Electroporația este o tehnică inovatoare non-invazivă ce livrează profund în derm substanțele active ale soluțiilor. Aceasta acționează prin intermediul unor impulsuri electrice modulate și vibrați.

electroporatie transdermalaAplicarea impulsurilor de electropoație schimbă temporar starea membranei celulare și crează mici canale intercelulare ( electropores ) ce permit trecerea moleculelor. Acesta poate stabilii adâncimea de penetrabilitate și gradul de substanțe introduse.

O dată format canalul, acesta rămâne deschis atât timp cât aplicatorul rămâne în contact cu țesutul. Mărimea unui canal apos este destul de mare (1-2 microni) și permite trecerea moleculelor cu privire la polizaharide medii cu greutate moleculară (acid hialuronic ) și peptide ( colagen ), glicozide, vitamine, provitamine, etc...

Livrarea transdermică a substanțelor active conferă o serie de avantaje multiple în comparație cu alte metode similare sau în cazul aplicării manuale a substanțelor:

 1. Electroporația livrează o cantitate mare de nutrienți pe zonele tratate (de până la 100 de ori mai mult decât aplicarea manuală);
 2. Electroporația permite pielii să profite mai rapid și mai eficient de beneficiile substanțelor aplicate – rezolvarea problemelor din interior către exterior;
 3. Electroporația încurajează tonifierea pielii și a mușchilor de expresie;
 4. Stimulează circulația sanguină pe suprafața țesutului tratat (și prin urmare nutriția și oxigenarea celulară)

Procedura de electroporație nu este un tratament invaziv!

tratament vitamina c lime-line

Produse profesionale lime vagheggi

Masca vitamina c lime vagheggi

Mască Vitamina C Lime


Mască exfoliantă două acțiuni asupra pielii, potrivită pentru tenul obosit și deshidratat. Efectul ocluziv oferit de vitamina C într-un amestec anti-oxidant și energizant pentru hidratarea pielii. Aderă perfect la piele, urmând contururile faciale.


Acțiune tonifiantă, regeneratoare, potrivită pentru pielea uscată și reactivă, indicat pentru orice tip de piele deshidratată si obosită.

Vitamina C pentru Masaj Facial Lime

Vitamina C pentru Masaj Facial Lime


Acest ulei de masaj anti-oxidant si anti-stres este îmbogățit cu vitamina C și E, unite într-o sinergie a uleiului de nucă de cocos, a untului de tei și a uleiului esențial de lămâie verde pentru a obține cele mai bune rezultate. Energizează, hrănește și protejează pielea de agresiunile externe (excelente pentru iarnă).


Are o acțiune anti-oxidantă, activează micro-circulația și reduce disconfortul, oferind o senzație de calmare pielii. Stimulează sinteza colagenului, previne deteriorarea celulelor și protejează ADN-ul.

Produse pentru îngrijire acasă lime vagheggi

Toate produsele cosmetice pentru îngrijire acasă de mai jos pot fi achiziționate din centrele noastre estetice pentru a prelungi efectul și rezultatul tratamentului.

Demachiant Micelar Lime

Demachiant Micelar Lime


Un demachiant micelar excepțional cu apă pură din floare de portocal, care curăță delicat pielea feței de impurități și poluare, respectând pelicula hidro-lipidică. Acidul hialuronic garantează și menține hidratarea pentru o piele proaspătă, moale și mătăsoasă.


Piele curată, proaspătă și hidratată. Excelent pentru demachierea ochilor sensibili, inclusiv pentru persoanele care poartă lentile de contact.

Demachiant Micelar Lime facial

Demachiant Micelar Lime


Loțiune micelară delicată de curățare și demachiere, capabilă să capteze și să colecteze toxine și impurități, respectând în același timp fiziologia normală a pielii. Perfect pentru o curățare corectă a feței.


Ideală pentru curățarea și hidratarea pielii. Această formulă oferă o curățare delicată, foarte practică și rapidă.

Lichid Vitamina C Lime

Lichid Vitamina C Lime


Un tratament facial intens pentru tenul stresat, cu conținutul ridicat de vitamina C. Ingredientele active lasă pielea tonifiată și compactă, restructurând bariera corneeană. Emulsie lichidă pentru tratamentul intensiv al pielii stresate.


Stimulează și protejează epiderma îmbunătățind tonusul, oferind o piele tonifiată, compactă, radiantă.

Cremă cu Vitamina C Lime


Cremă facială anti-stres de zi și de noapte, pe bază de suc de Portocale din Calabria întregi și Vitamina C pură, îmbogățită cu unt de lime din Mexic, care îmbunătățește elasticitatea și are o acțiune stimulatoare.


Rezultat anti-stres de zi și noapte pentru protecție non-stop, cu efect elastic și stimulant asupra epidermei.

Mască Contur Ochi SOS Lime


O mască pentru conturul ochilor cu vitamina C stabilizată, cu acțiune anti-stres. Contrastează cearcănele, pungile și semnele de deshidratare, oferind un efect neted și luminat conturului ochilor. Potrivit și pentru cei mai sensibili ochi.


Crește bio-disponibilitatea, corectează cearcănele, pungile și semnele de deshidratare.

Mineralizator de Zinc + Orange Lime

Mineralizator de Zinc + Orange Lime


Acest mineralizator este o loțiune cu un conținut ridicat de vitamina C, care are un efect de restructurare și anti-stres incredibil, împrospătând și restabilind hidratarea pielii.


Loțiune energizantă și anti-stres care crește elasticitatea și are un puternic efect regenerant.

Preț tratament Vitamina C

Preț ședință:

 • Față – 315 LEI(aproximativ 60 min)
 • Față + Gât + Decolteu – 475 LEI(aproximativ 90 min)

Preț pachet 4 ședințe:

 • Față – 1070 LEI
 • Față + Gât + Decolteu – 1615 LEI

* (La achiziționarea unui pachet beneficiați GRATUIT de analiză facială)

Programări Online

  Acestă procedură este disponibilă doar în locația din Calea Vitan 104, sector 3 (vis-a-vis de București Mall).  BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]