DURATĂ TRATAMENT TEN SENSIBIL – APROXIMATIV 60 DE MINUTE

PIELE SENSIBILĂ ȘI INTOLERANTĂ
Acest tratament este răspunsul la cerințele specifice ale pielii deosebit de sensibile, reactive și intolerante, o linie vegetală și în același timp extrem de eficientă care are o textură moale și catifelată pentru a „mângâia” pielea și a-i aduce un confort extrem.

CUM ACȚIONEAZĂ?

Curăță și exfoliază ușor, protejează capilarele și oferă protecție împotriva razelor UV, previne roșeața, iritarea și hipersensibilitatea, redă starea de bine a pielii prin reducerea senzațiilor neplăcute.

OBIECTIVE:

Răspunde nevoii unui procent din ce în ce mai mare de oameni a căror piele este normală, dar care răspund într-o manieră hiper-reactivă la condițiile atmosferice în schimbare; smog, aer condiționat, schimbări bruște de temperatură, fum de țigară și stil de viață agitat; stres, alimentația deficitară, utilizarea produselor cosmetice inadecvate etc.

tratament ten sensibil Vagheggi Emozioni

PENTRU CINE ESTE RECOMANDAT TRATAMENTUL PENTRU TEN SENSIBIL

Pentru tipurile de piele sensibilă și intolerantă, pentru femei sau bărbați, și pentru pielea reactivă la agresiunile externe și interne. Sensibilitatea poate afecta toate tipurile de piele, indiferent dacă este normală sau grasă, deoarece este organul cel mai expus la diverși stimuli.

Rezultate:

Piele protejată, hidratată, cu culoare radiantă.

Cum acționează Electropoția?

Electroporația este o tehnică inovatoare non-invazivă ce livrează profund în derm substanțele active ale soluțiilor. Aceasta acționează prin intermediul unor impulsuri electrice modulate și vibrați.

electroporatie transdermalaAplicarea impulsurilor de electropoație schimbă temporar starea membranei celulare și crează mici canale intercelulare ( electropores ) ce permit trecerea moleculelor. Acesta poate stabilii adâncimea de penetrabilitate și gradul de substanțe introduse.

O dată format canalul, acesta rămâne deschis atât timp cât aplicatorul rămâne în contact cu țesutul. Mărimea unui canal apos este destul de mare (1-2 microni) și permite trecerea moleculelor cu privire la polizaharide medii cu greutate moleculară (acid hialuronic ) și peptide ( colagen ), glicozide, vitamine, provitamine, etc...

Livrarea transdermică a substanțelor active conferă o serie de avantaje multiple în comparație cu alte metode similare sau în cazul aplicării manuale a substanțelor:

 1. Electroporația livrează o cantitate mare de nutrienți pe zonele tratate (de până la 100 de ori mai mult decât aplicarea manuală);
 2. Electroporația permite pielii să profite mai rapid și mai eficient de beneficiile substanțelor aplicate – rezolvarea problemelor din interior către exterior;
 3. Electroporația încurajează tonifierea pielii și a mușchilor de expresie;
 4. Stimulează circulația sanguină pe suprafața țesutului tratat (și prin urmare nutriția și oxigenarea celulară)

Procedura de electroporație nu este un tratament invaziv!

Tratament Ten Sensibil cu Fitocosmetice VAGHEGGI GAMA EMOZIONI PLUS

Produse profesionale emozioni plus

Emozioni Plus Cremă de Curățare

Emozioni Plus Cremă de Curățare


Textură moale, dar densă, bogată în extract de turmenic (curcumă) și extract de afine, care permite o curățare delicată și profundă fără a provoca niciun fel de stres pe piele.

Nu provocă niciun fel de stres pe pielii, accelerarea procesului de vindecare, scade senzația de mâncărime și a senzației de căldură.

 

Emozioni Plus Spray Calmant Concentrat

Emozioni Plus Spray Calmant Concentrat


Concentrat calmant sub formă de spray cu efect de calmare imediat în toate situațiile de disconfort ale pielii, chiar ți in cazul machiajului. Este îmbogățit cu extracte de afine și curcuma ce reîmprospătează și calmează iritațiile.


Accelerarea procesului de vindecare cu până la 72% după 24 de ore, scade senzația de căldură și mâncărime oferind protecția împotriva poluării.

Emozioni Plus Kit Profesional


Un tratament inovator, special conceput pentru a rezolva problemele pielii sensibile și intolerante. Diferitele cauze declanșatoare sunt : fiziologice, de mediu, emoționale, cum ar fi stresul și stilul de viață.


Refacere rapidă și eficientă, acțiune liniștitoare senzațiilor de disconfort ale pieilor sensibile, puternic antioxidant și este o sursă importantă de enzime.

Produse pentru îngrijire acasă emozioni plus

Toate produsele cosmetice pentru îngrijire acasă de mai jos pot fi achiziționate din centrele noastre estetice pentru a prelungi efectul și rezultatul tratamentului.

Concentrat Activ Piele Sensibilă Emozioni Plus

Concentrat Activ Piele Sensibilă Emozioni Plus 


Acest concentrat activ emozioni plus are o acțiune intensivă în special pentru pielea sensibilă.

 


Acțiune intensivă, în special pentru pielea sensibilă.

 

Emozioni Plus Cremă pentru Curățarea Tenului Sensibil


Cremă de curățare, cu textura moale, bogată în extracte de turmeric (CURCUMA) și afine, care permite o curățare minuțioasă și blândă, fără stres pentru piele. 


Acțiune liniștitoare senzațiilor de disconfort ale pieilor sensibile, acționează pe peretele vaselor de sânge, îmbunătățind rezistența, permeabilitatea și elasticitatea acestuia.

 

Emozioni Plus Cremă Protectoare Față Cocooning 


Un tratament inovator, oferă confort de 24 de ore care, în același timp, vă protejează împotriva tuturor tipurilor de agresiuni care provoacă stresul pielii; bogat în extracte naturale.


Piele protejată, hidratată și calmată. Ameliorează și protejează pielea de diferite simptome de iritare și stres ale pielii.

Emozioni Plus Mască Față Anti-Stres

Emozioni Plus Mască Față Anti-Stres


Mască calmantă care ameliorează disconfortul pielii. Textura sa moale și învăluitoare, bogată în unt de shea, lasă pielea proaspătă, moale, omogenă și radiantă. Este o mască de față cu o textură moale și învăluitoare, combate iritațiile pielii și calmează roșeața.


Rezultatul va fi o piele curățată și parfumată, capabil să ofere o acțiune liniștitoare senzațiilor de disconfort ale pieilor sensibile.

Picături Anti Poluare Emozioni Plus

Picături Anti Poluare Emozioni Plus


Loțiune ideală pentru a face față zilei, o rețea vegetală garantează protecția împotriva poluării mediului, în timp ce sistemul de filtrare a razelor UV și a anti-oxidanților din pinul marin oferă un aspect de ten uniform. Se aplică după cremă sau ser.


picături care garantează protecția împotriva agenților externi și a poluării, lasă un aspect omogen datorită sistemului de filtrare a razelor UV și a anti-oxidanților naturali.
 

Emozioni Plus Ser Calmant


Serul calmant oferă prospețime imediată și calmează pielea în orice situație de disconfort .Îi conferă un aspect mătăsos, datorită extractelor naturale și a acidului hialuronic. Baza excelentă de machiaj.

 


Este un ser calmant de față foarte concentrat ce reîmprospătează pielea, reduce iritațiile pielii și lasă pielea satinată la atingere.Piele protejată, hidratată, cu culoare radiantă.
 

Emozioni Plus Concentrat Calmant


Spray concentrat calmant care oferă o ușurare imediată în toate situațiile de disconfort, chiar și pentru machiaj. Extractele de Afine și turmenic( curcuma ) reîmprospătează și calmează iritațiile de pe față și corp.

 


Accelerarea procesului de vindecare cu până la 72% după 24 de ore, scade senzația de căldură și mâncărime oferind protecția împotriva poluării.
 

Preț tratament ten sensibil

Preț ședință:

 • Față – 315 LEI
  (aproximativ 60 min)
 • Față + Gât + Decolteu – 475 LEI
  (aproximativ 90 min)

Preț pachet 4 ședințe:

 • Față – 1070 LEI
 • Față + Gât + Decolteu – 1615 LEI

* (La achiziționarea unui pachet beneficiați GRATUIT de analiză facială)

Programări Online

  Acestă procedură este disponibilă doar în locația din Calea Vitan 104, sector 3 (vis-a-vis de București Mall).  BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]