DURATĂ TRATAMENT TEN ACNEIC – APROXIMATIV 60 DE MINUTE

Vagheggi a creat gama fitocosmetică BALANCE pentru cei care au nevoie să rezolve problemele acneei, a pielii grase sau a excesului de sebum, o afecțiune care creează disconfort și nesiguranță.

Linia BALANCE este capabilă să satisfacă aceste nevoi oferind o soluție tangibilă cu rezultate vizibile și de durată. Hipersecreția sebacee poate fi stimulată de diferiți factori, fie externi (poluare, climă, stres …), fie interni (dezechilibre hormonale sau alterări genetice)

CUM ACȚIONEAZĂ?

Gama fitocosmetică BALANCE Vagheggi conține o moleculă inovatoare obținută prin presarea la rece a miezului de avocado care reglează enzima responsabilă de producerea excesului de sebum, purificând pielea și reducând aspectul gras al pielii, pentru un efect satinat și compact.

OBIECTIVE:

Scopul principal este de a rafina și omogeniza granulația pielii și de a asigura un aspect mat pe tot parcursul zilei, oferind în același timp o fixare prelungită a machiajului.

tratament acnee balance

PENTRU CINE ESTE POTRIVITĂ GAMA BALANCE?

Atât pentru tenul tânăr, cât și cel matur; 85% dintre adolescenți au pielea grasă cu imperfectiuni, produsul activității hormonale care stimulează secreția de sebum;

Această afecțiune apare la un număr tot mai mare de adulți din motive care nu au fost încă demonstrate: ipoteza este că stresul vieții moderne și poluarea modifică echilibrul hormonal și, în consecință, secreția de sebum.

Procesul de formare a comedoanelor la tineri și adulți este identic, dar localizarea la tineri este în principal în zona mijlocie, în timp ce la adulți tinde să fie concentrată în zona inferioară a feței.

Rezultate:

Piele purificată, calmată, care își menține efectul mat pe tot parcursul zilei. Gata cu machiajul în exces și gata cu jena!

Cum acționează Electropoția?

Electroporația este o tehnică inovatoare non-invazivă ce livrează profund în derm substanțele active ale soluțiilor. Aceasta acționează prin intermediul unor impulsuri electrice modulate și vibrați.

electroporatie transdermalaAplicarea impulsurilor de electropoație schimbă temporar starea membranei celulare și crează mici canale intercelulare ( electropores ) ce permit trecerea moleculelor. Acesta poate stabilii adâncimea de penetrabilitate și gradul de substanțe introduse.

O dată format canalul, acesta rămâne deschis atât timp cât aplicatorul rămâne în contact cu țesutul. Mărimea unui canal apos este destul de mare (1-2 microni) și permite trecerea moleculelor cu privire la polizaharide medii cu greutate moleculară (acid hialuronic ) și peptide ( colagen ), glicozide, vitamine, provitamine, etc...

Livrarea transdermică a substanțelor active conferă o serie de avantaje multiple în comparație cu alte metode similare sau în cazul aplicării manuale a substanțelor:

 1. Electroporația livrează o cantitate mare de nutrienți pe zonele tratate (de până la 100 de ori mai mult decât aplicarea manuală);
 2. Electroporația permite pielii să profite mai rapid și mai eficient de beneficiile substanțelor aplicate – rezolvarea problemelor din interior către exterior;
 3. Electroporația încurajează tonifierea pielii și a mușchilor de expresie;
 4. Stimulează circulația sanguină pe suprafața țesutului tratat (și prin urmare nutriția și oxigenarea celulară)

Procedura de electroporație nu este un tratament invaziv!

vagheggi-Balance

Produse profesionale balance

Gel Exfoliant Balance


Acest gel este un produs fitocosmetic excelent pentru exfolierea enzimelor, cu aplicabilitate pe toate tipurile de piele. Datorită dublei acțiuni, optimizează perfect tipul de tratament combinând stadiul de curățare (lapte și tonic) cu cel de exfoliere.


Mască – gel cu enzime extrase din dovleac pentru netezirea pielii. Lasă pielea moale și radiantă.

Fiole Concentrat Activ Balance


Concentrat pe bază de ingrediente active extrase din salcie albă și ananas care reglează secreția sebacee. Reduce iritația având efect astringent și hidratant imediat datorită acidului hialuronic.


Indicate pentru tratamente profesionale care vizează echilibrarea pielii cu secreție sebacee excesivă, foliculi dilatați și impurități ale pielii.

Mască Spongy Balance


Masca conține și transmite ingredientele active de reglare a sebumului (din salcie și avocado), care facilitează purificarea țesutului pielii; Acționează ca un „burete” care absoarbe excesul de sebum. Are efect de iluminare, calmare și face țesutul omogen minimizând porii.

Produse pentru îngrijire acasă balance

Toate produsele cosmetice pentru îngrijire acasă de mai jos pot fi achiziționate din centrele noastre estetice pentru a prelungi efectul și rezultatul tratamentului.

Cremă Hidratantă Protectoare Balance Vagheggi

Cremă Matifiantă


Această cremă este ideală pentru pielea impură și pentru imperfecțiunile cutanate de la nivelul feței. Oferă o acțiune intensă de reglare a sebumului, hidratează și hrănește oferind un efect de lungă durată.


Această cremă este excelentă ca scut anti-poluare și ca bază pentru un machiaj excepțional.

Loțiune Matifiantă Balance


Loțiune cremă hidratantă protectoare în două faze, excelentă ca bază de machiaj sau ca tratament facial zilnic specific pentru pielea combinată impură. Reduce la minimum porii și lasă pielea curată, purificată și matifiată.


Minimizează porii, reduce imperfecțiunile, asigură hidratarea și confortul pielii.

Mască_Spongy_Balance_Vagheggi

Mască Spongy Balance


Masca conține și transmite ingredientele active de reglare a sebumului (din salcie și avocado), care facilitează purificarea țesutului pielii; Acționează ca un „burete” care absoarbe excesul de sebum. Are efect de iluminare, calmare și face țesutul omogen minimizând porii.

Gel Concealer Balance


Utilizat local pe imperfecțiuni, usucă și minimizează urmele inestetice ale pielii, datorită acțiunii sale imediate antibacteriene, purificatoare și normalizante.


Previne, usucă și minimizează urmele inestetice ale pielii.

Mousse_de_Curățare_Balance_Vagheggi

Mousse de Curățare Balance


Mousse-ul de curățare Balance oferă feței o curățare completă combinată cu o prospețime extremă, eliminând impuritățile, reziduurile de machiaj și, în același timp, asigurând pielii un nivel ridicat de hidratare.


Spumă demachiantă purificatoare cu extract de salcie, specifică pentru pielea impură, mixtă și imperfecțiunile pielii.

Scrub Gel de Curățare Balance Vagheggi

Scrub Gel de Curățare Balance


Gel de curățare și purificare care se transformă rapid în spumă moale la contactul cu apa. Lasă pielea mătăsoasă și moale la atingere. Oferă o acțiune exfoliantă și de reînnoire a pielii.


Pielea rămâne netedă, moale și hidratată.

Preț tratament facial ten acneic

Preț ședință:

 • Față – 200 LEI
  (aproximativ 60 min)
 • Față + Gât + Decolteu – 300 LEI
  (aproximativ 90 min)

Preț pachet 4 ședințe:

 • Față – 680 LEI
 • Față + Gât + Decolteu – 1020 LEI

* (La achiziționarea unui pachet beneficiați GRATUIT de analiză facială)

Programări Online

  Acestă procedură este disponibilă doar în locația din Calea Vitan 104, sector 3 (vis-a-vis de București Mall).


  BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]