DURATĂ TRATAMENT HIDRATARE – APROXIMATIV 60 DE MINUTE

Tratament facial pentru hidratarea profundă a feței cu Prebiotice și Probiotice active pentru reechilibrarea funcțională a microbiomului cutanat. Un nou mod de a proteja frumusețea și tinerețea pielii este să avem grijă de microbiomul pielii prin utilizarea zilnică de substanțe care sunt capabile să influențeze pozitiv compoziția și echilibrul comunității microorganismelor cutanate, responsabile de hidratarea naturală și menținerea unei pieli sănătoase și tinere.

CUM ACȚIONEAZĂ?

Stimulează protecția eficientă a epidermei de agresiunea agenților externi, a razelor ultraviolete și a schimbărilor de temperatură.

Formula AQUALUX a revoluționat toate tratamentele anti-aging, fiind ideală pentru tenul deshidratat, sensibil, iritat sau cu acnee.

OBIECTIVE:

Creată pentru a oferi protecție maximă, hidratare intensă și pentru a reechilibra microbiota cutanată.

Aqualux

Conține: COMPUȘI ANTI-AGING + PROBIOTICE & PREBIOTICE

Pielea noastră este un organ viu, plin de viață, nu o simplă membrană!

Aqualux

PENTRU CINE ESTE POTRIVITĂ GAMA AQUALUX?

Tratamentul Selenia Aqualux este potrivit pentru toate tipurile de piele și se poate folosi pe tot parcursul anului. Protecția eficientă a epidermei de agresiunea agenților externi, a razelor ultraviolete, a schimbărilor de temperatură, este asigurată prin substanțe restaurative și de netezire a pielii.

 • Efectuează o acțiune intensă de hidratare și protecție
 • Reface echilibrul microbiotei cutanate
 • Activează și menține mecanismele naturale de apărare
 • Intervine asupra proceselor care provoacă îmbătrânirea pieli
 • Reduce cauzele condițiilor inflamatorii ale pielii (ten acneic sau sensibil)
 • Uniformizează pielea

Cum acționează Electropoția?

Electroporația este o tehnică inovatoare non-invazivă ce livrează profund în derm substanțele active ale soluțiilor. Aceasta acționează prin intermediul unor impulsuri electrice modulate și vibrați.

electroporatie transdermalaAplicarea impulsurilor de electropoație schimbă temporar starea membranei celulare și crează mici canale intercelulare ( electropores ) ce permit trecerea moleculelor. Acesta poate stabilii adâncimea de penetrabilitate și gradul de substanțe introduse.

O dată format canalul, acesta rămâne deschis atât timp cât aplicatorul rămâne în contact cu țesutul. Mărimea unui canal apos este destul de mare (1-2 microni) și permite trecerea moleculelor cu privire la polizaharide medii cu greutate moleculară (acid hialuronic ) și peptide ( colagen ), glicozide, vitamine, provitamine, etc...

Livrarea transdermică a substanțelor active conferă o serie de avantaje multiple în comparație cu alte metode similare sau în cazul aplicării manuale a substanțelor:

 1. Electroporația livrează o cantitate mare de nutrienți pe zonele tratate (de până la 100 de ori mai mult decât aplicarea manuală);
 2. Electroporația permite pielii să profite mai rapid și mai eficient de beneficiile substanțelor aplicate – rezolvarea problemelor din interior către exterior;
 3. Electroporația încurajează tonifierea pielii și a mușchilor de expresie;
 4. Stimulează circulația sanguină pe suprafața țesutului tratat (și prin urmare nutriția și oxigenarea celulară)

Procedura de electroporație nu este un tratament invaziv!

aqualux selenia - tratament hidratare

PRODUSE PROFESIONALE AQUALUX SELENIA ITALIA

Produsele profesionale pe care le folosim pentru tratamentul de hidratare.

Concentrat Hidratant


ACȚIUNE HIDRATANTĂ + PROTECȚIE


 

Serul are o textură ușoară și proaspătă, cu o activitate estetică hidratantă, de oxigenare și protecție. Acidul hialuronic în sinergie cu polimerii inovativi biomimetic conservă hidratarea și stimulează reproducerea celulară.

 

 


Adecvat pentru pielea tânără și deshidratată.

Concentrat Super Hidratant Aqualux Selenia Italia

Concentrat Super Hidratant


ACȚIUNE HIDRATANTĂ INTENSĂ ȘI REGENERARE


Ser bogat în substanțe active, pentru o hidratare puternică, atât la suprafața pielii, cât și în profunzimea ei.

Acizii hialuroni cu greutate moleculara diferită, GAG-uri, peptidele biomimetice și extractele de plante dau produsului o acțiune hidratantă, de protecție și regenerare, care îmbunătățește textura și oferă un aspect catifelat.


Indicat pentru pielea uscată și deshidratată, cu primele riduri.

Cremă Hidratantă Intensă


REVITALIZARE – HIDRATARE – ACȚIUNE DE PROTECȚIE


Concepută să ofere o hidratare persistentă și netezire. Se absoarbe instantaneu și lasă fața hidratată, mătăsoasă și fără zone strălucitoare, datorită noilor emulgatori care promovează formarea de cristale lichide cu eliberarea prelungită a ingredientelor active. Pentru pielea moderat uscată și iritată.

 


Conține prebiotice și probiotice, pentru menținerea sănătății microbiotei cutanate.

Activator Hidratant Aqualux

Activator Hidratant Aqualux 


ACȚIUNE HIDRATANTĂ + REMINERALIZANTE + ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE


Activator hidratant, cu rol de penetrare și hidratare. Mască spray activator. Permite alginatilor( extact de alge brune) să formeze un produs compact, pentru o penetrare maximă a ingredientelor active. La sfârșitul tratamentului, permite îndepărtarea uniformă.


Adecvat pentru pielea tânără și deshidratată.

Mască Hidratantă Aqualux

Mască Hidratantă Aqualux


ACȚIUNE HIDRATANTĂ + TONIFIANTĂ + CALMANTĂ


Mască Hidratantă, acțiune super hidratantă – tonifiere – calmare. O formula inovatoare, care conține, pre & probiotice, alginati și acid hialuronic.

Oferă pieli o hidratare minunată și intensă, care uniformizează și compactează textura. Tonifică și protejează pielea împotriva agresiunii pentru mult timp.


 

PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIRE ACASĂ AQUALUX SELENIA ITALIA

Toate produsele cosmetice pentru îngrijire acasă de mai jos pot fi achiziționate din centrele noastre estetice pentru a prelungi efectul și rezultatul tratamentului.

Mască-Hidratantă-Aqualux-Selenia-Italia

Mască Hidratană


ACȚIUNE SUPER HIDRATANTĂ – TONIFIERE – CALMARE


O formulă inovatoare care conține alginați și acid hialuronic. Aceasta oferă pielii o hidratare minunată și intensă, care uniformizează și compactează textura. Tonifică și protejează pielea împotriva agresiunii.

Activator-Hidratant-Aqualux-Selenia-Italia

Activator Hidratant


AROL DE HIDRATARE


Spray activator – permite alginaților să formeze un produs compact, pentru o penetrare maximă a ingredientelor active în timpul tratamentului. La sfârșitul tratamentului, permite îndepărtarea uniformă.

Aquaviva


ACȚIUNEA DE HIDRATARE – ECHILIBRARE


O soluție specială pentru menținerea microbiotei active. Conține o combinație de substanțe cu proprietăți calmante și hidratante. Reconfortantă, îmbogățită cu prebiotice și probiotice. O soluție parfumată, ce lasă pielea tonifiată și protejată. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Preț tratament HIDRATARE cu dermatocosmetice

Preț ședință:

 • Față – 315 LEI
  (aproximativ 60 min)
 • Față + Gât + Decolteu – 475 LEI
  (aproximativ 90 min)

Preț pachet 4 ședințe:

 • Față – 1070 LEI
 • Față + Gât + Decolteu – 1615 LEI

* (La achiziționarea unui pachet beneficiați GRATUIT de analiză facială)

Programări Online

  Acestă procedură este disponibilă doar în locația din Calea Vitan 104, sector 3 (vis-a-vis de București Mall).  BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]