DURATĂ TRATAMENT ANTI-AGING – APROXIMATIV 60 DE MINUTE

Un tratament profesional unic și compact, bazat pe ingrediente neuro-cosmetice ultra pure, conținute în flacoane cu doză unică, super-concentrate și performante, fiecare cu funcție specifică, de la exfoliere la un masaj profund până la aplicarea unui concentrat de șoc.

Tratamentul se finalizează cu două măști, aplicate simultan pe diferite zone ale feței pentru a oferi un tratament excepțional inovator și personalizat. Un ritual unic care oferă un moment de relaxare de neegalat!

CUM ACȚIONEAZĂ?

Intervine vizibil și rapid pentru a face pielea mai omogenă, mai fină, mai tânără și pentru a oferi o rezistență mai bună la toate formele de poluare; viața atmosferică, urbană și digitală, pe lângă îmbătrânirea fiziologică naturală.

OBIECTIVE:

Promovează restabilirea ritmurilor naturale ale pielii pentru o frumusețe imediată, de durată și nesfârșită. Previne și întârzie apariția primelor semne de îmbătrânire ale pielii. Oferă pielii feței, gâtului și decolteului un aspect proaspăt și relaxat pe tot parcursul zilei.

Vagheggi -Intense
tratament facial anti-aging

PENTRU CINE RECOMANDAT TRATAMENTUL ANTI-AGING

Pentru toate tipurile de piele matură. Oferă o soluție specifică anti-rid pentru conturul feței și al ochilor. De asemenea, protejează și combate îmbătrânirea pielii cauzată de factori de mediu și de obiceiurile moderne de viață. Un tratament care se poate face pe tot parcursul anului pentru a purifica pielea în timpul somnului și a-i oferi un aspect proaspăt și relaxat în timpul zilei.

Rezultate:

Redă confortul pielii prin relaxarea trăsăturilor feței și conferă strălucire pielii stresate de agitația vieții de zi cu zi.

Cum acționează Electropoția?

Electroporația este o tehnică inovatoare non-invazivă ce livrează profund în derm substanțele active ale soluțiilor. Aceasta acționează prin intermediul unor impulsuri electrice modulate și vibrați.

electroporatie transdermalaAplicarea impulsurilor de electropoație schimbă temporar starea membranei celulare și crează mici canale intercelulare ( electropores ) ce permit trecerea moleculelor. Acesta poate stabilii adâncimea de penetrabilitate și gradul de substanțe introduse.

O dată format canalul, acesta rămâne deschis atât timp cât aplicatorul rămâne în contact cu țesutul. Mărimea unui canal apos este destul de mare (1-2 microni) și permite trecerea moleculelor cu privire la polizaharide medii cu greutate moleculară (acid hialuronic ) și peptide ( colagen ), glicozide, vitamine, provitamine, etc...

Livrarea transdermică a substanțelor active conferă o serie de avantaje multiple în comparație cu alte metode similare sau în cazul aplicării manuale a substanțelor:

 1. Electroporația livrează o cantitate mare de nutrienți pe zonele tratate (de până la 100 de ori mai mult decât aplicarea manuală);
 2. Electroporația permite pielii să profite mai rapid și mai eficient de beneficiile substanțelor aplicate – rezolvarea problemelor din interior către exterior;
 3. Electroporația încurajează tonifierea pielii și a mușchilor de expresie;
 4. Stimulează circulația sanguină pe suprafața țesutului tratat (și prin urmare nutriția și oxigenarea celulară)

Procedura de electroporație nu este un tratament invaziv!

Tratament Anti-Aging cu Fitocosmetice VAGHEGGI GAMA INTENSE

Produse profesionale intense

Kit Profesional Anti-Aging pentru Îngrijirea Feței Intense Vagheggi

Kit Profesional Anti-Aging pentru Îngrijirea Feței


Cele mai recente descoperiri în neuro-cosmetice ne oferă un kit profesional compact, practic, pentru față, gât și decolteu. Are putere de netezire și împrospătare pentru pielea îmbătrânită, oferindu-i un aspect tânăr și mătăsos.

Produse pentru îngrijire acasă intense

Toate produsele cosmetice pentru îngrijire acasă de mai jos pot fi achiziționate din centrele noastre estetice pentru a prelungi efectul și rezultatul tratamentului.

Balsam Contur de Ochi Age Care

Balsam Contur de Ochi Age Care 


Balsam cu textură moale cu aspect de mousse, hrănește și regenerează zona din jurul ochilor, reducând apariția cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Acesta le protejează de smog, stres și de efectele „luminii albastre” a dispozitivelor tehnologice.


Hrănește și combate pielea din jurul ochilor cu o acțiune netezitoare.

Cremă de Față Age Care Smoothing

Cremă de Față Age Care Smoothing


Cremă de față anti-aging de 24 de ore care, datorită echilibrului strălucitor dintre natură și neuro-cosmetică, hidratează pielea și relaxează trăsăturile faciale. Aduce strălucire pielii, protejând-o de stresul unui stil de viață frenetic și de smogul din oraș.


Redă confortul pielii prin relaxarea trăsăturilor feței si conferă strălucire pielii stresate de frenetica vieții de zi cu zi.
 

Cremă River Intense

Cremă River Intense 


Cremă de față cu efect de lifting, are o textură ultra-senzorială, care aduce împrospătarea instantanee a pielii stresate de viața orașului. O emulsie similară cu un gel instant pentru a reîmprospăta și proteja pielea toată ziua, mai ales în timpul creșterii temperaturii.


Combate ridurile și semnele îmbătrânirii premature

Demachiant pentru Față și Ochi


Demachiant cosmetic 3 în 1 care îndeplinește funcțiile de curățare, demachiere și tonifiere. Cu un simplu gest zilnic, purifică și pregătește pielea pentru a înfrunta orașul și smogul, lăsând pielea moale și strălucitoare.


Ritualul zilnic indispensabil! Moliciunea untului de shea combinată cu prospețimea apei de mare energizată care, dimineața, curăță și purifică pielea în timp ce o protejează de efectele dăunătoare ale poluării și, pe timp de noapte, elimină make-up-ul și reziduurile de smog.

Mască de Noapte Smoothing

Mască de Noapte Smoothing Intense


Stimulează producția de colagen, sindecani și elastină, crescând elasticitatea pentru a combate efectele supraexpunerii la „lumina albastră” (cauzată de utilizarea intensivă a dispozitivelor tehnologice, cum ar fi calculatoarele și smartphone-urile) .


Regenerează și revitalizează aspectul obosit al pielii în timpul somnului. Dimineața pielea va fi radiantă și uniformă.

Ser Brightening Blue Light Intense


Serul de față iluminant, este un ser pentru o piele netedă, radiantă și mătăsoasă. Un sistem inovativ care înglobează și protejează pielea de agresiunile zilnice ale „luminii albastre” a dispozitivelor tehnologice.


Regenerează și revitalizează aspectul obosit al pielii în timpul somnului. Dimineața pielea va fi radiantă și uniformă.

Preț tratament anti-aging

Preț ședință:

 • Față – 400 LEI
  (aproximativ 60 min)
 • Față + Gât + Decolteu – 600 LEI
  (aproximativ 90 min)

Preț pachet 4 ședințe:

 • Față – 1360 LEI
 • Față + Gât + Decolteu – 2040 LEI

* (La achiziționarea unui pachet beneficiați GRATUIT de analiză facială)

Programări Online

  Acestă procedură este disponibilă doar în locația din Calea Vitan 104, sector 3 (vis-a-vis de București Mall).


  BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]